Drugačiji sladoled za zimske dane

Bobić, drugačiji sladoled za zimske dane

Zima nam se polako bliži, a nama još uvijek nije dosta sladoleda, uglavnom, prerasli smo ono razdoblje kad bi nam mama rekla da je sladoled rezerviran samo za ljetne mjesece. U potrazi za drugačijim i posebnim sladoledom, uputili smo se u Bobić.

Sigurno ste bezbroj puta kao i mi prošli kraj Bobića kad vas je autobus ostavio na stanici HNK, pa da se ne probijate kroz gužvu na Marmontovoj, vi se odmah zaputite lijevo, no nikad niste točno znali što je to. E pa, mi smo znali da postoji Bobić, ali lokaciju i ime nikako nismo povezali sve do jednog dana kad smo čvrsto odlučili da ćemo si večer zasladiti upravo u Bobiću.

Drugačiji sladoled za zimske dane

Sigurno se pitate što čini ovaj sladoled posebnim pored svih ostalih sladoleda, pa hej, ovo je samo sladoled, jel? Nekad u životu morali ste vidjeti bilo na Instagramu ili na Facebooku video gdje na posebnoj radnoj plohi rade sladoled od raznih slastica koje prvo smrve, izmiješaju pa na kraju od toga nastanu rolice. Upravo to rade u Bobiću, ice rolls.

Interijer slastičarnice Bobić je ugodno osmišljen baš u stilu ice rolls i kave, koja savršeno prija uz ovaj ledeni užitak.

Drugačiji sladoled za zimske dane
Drugačiji sladoled za zimske dane

Imaju velik izbor različitih ice rolls i cijeđenih sokova koji su savršeni za ove zimske mjesece jer nam podižu imunitet i znamo da ćete naći nešto što prija vašem ukusu, stoga trk u Bobića!

Drugačiji sladoled za zimske dane
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.