Boccone restoran Čakovec

Boccone restoran Čakovec

Ukoliko ste se zaželjeli dobre talijanske hrane, a nalazite se u Čakovcu ili u blizini, morate posjetiti Boccone restoran.

Boccone restoran nalazi se na jugu Čakovca, točnije u Jug Mall-u u Čakovcu. Sam restoran je podijeljen na dio koji je kafić i nalazi se ispred samog restorana, i dio restorana. Restoran je moderno uređen. Jako mi se sviđa uređenje koje prati cijeli restoran i rekla bih da je to najbolje uređen restoran u Čakovcu. Za lijepog vremena, možete boraviti i na terasi.

Restoran prvenstveno nudi pizze i paste, no u ponudi ima i burgere, rižota, salate i meso. Osim glavnih jela, možete se i počastiti desertima. Osim što nude vrhunsku hranu, moram reći da je i usluga na nivou. Nijednom nisam imala nikakve probleme glede usluge ili hrane. Ukoliko dolazite radnim danom, nije potrebno napraviti rezervaciju, no ukoliko dolazite petkom ili vikendom svakako je bolje napraviti rezervaciju da ne bi ostali bez mjesta.

U par puta koliko sam posjetila ovaj restoran, isprobala sam pizze, paste i deserte. Moram priznati da su mi paste puno bolje od pizza koje sam probala. Deserti su na oko predivni, a još bolji okusom. Ukoliko ćete posjetiti ovaj restoran, definitivno preporučam ova jela koja sam ja isprobala.

Boccone restoran Čakovec
Pasta Bistecca
Boccone restoran Čakovec
Boccone restoran Čakovec
Tiramisu
interijer Boccone restoran

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.