Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama, Shookolat

Prošlog vikenda bili smo u Omišu i sve što smo pisali o ovome malom gradu na ušću Cetine možete pročitati u prošlom postu i možda se baš odlučite i sami posjetiti Omiš.

Šetajući gradom na ovaj topli zimski dan(bila je subota (15 C), a sutradan nedjelja (0 C)) prije velikog poduhvata na tvrđavu Forticu, odlučili smo sjesti u neki kafić kako bismo popili kavu. Kako sam prije naglasila, zima je. Zimi pola kafića/restorana/konoba ne radi kao ni u jednom primorskom gradu u ovo doba godine. I oni kafići koji rade u ovo doba, teško je naći. Ali, to nije bio slučaj u Omišu, odmah u startu, na glavnoj cesti, pronašli smo palačinkarnicu,palačinkarnica Shookolat.

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Već izvana je izgledala drugačije od svih ostalih kafića u gradu i vidjeli smo da ima puno ljudi, znači ne možemo pogriješiti. I nismo pogriješili. Kad smo ušli, odmah nas je osvojio interijer koji jako lijepo prati glavnu temu, a to su palačinke koje su u glavnoj ulozi kroz čitav prostor. Iako je unutrašnji prostor dosta velik, atmosfera je jako ugodna i prijatna. Iako smo prvi put bili tamo osjećali smo se domaće i prihvaćeno, što je po nama najbitnije od svega. Upravo ovoj divnoj atmosferi pridonose zaposlenici koji su jako srdačni i prijateljski nastrojeni.

Kako je to doći u palačinkarnicu i ne naručiti palačinke? Ja to stvarno ne bih znala jer nas je jednostavno privlačilo da ih naručimo iako i nismo bili toliko gladni. Najteži zadatak bio nam je odlučiti se koje ćemo palačinke naručiti i na kraju smo se odlučili za slatke: Snježnu kraljicu i Kinder bueno. Palačinke su stvarno bile odlične i složili smo se da dugo nigdje nismo probali tako dobre palačinke kao  ovdje, palačinkarnica Shookolat. Mislit ćete, pa to su palačinke, što može tu biti loše. E pa može, a ove palačinke bile su taman punjene dodatcima, ni premalo ni previše.

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat
Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Definitivno preporučamo ovu palačinkarnicu ako se nađete u Omišu, ili ako samo zbog ovih palačinki odlučite doći u Omiš. Zasigurno nećete požaliti odlučite li ih probati.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.