Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama, Shookolat

Prošlog vikenda bili smo u Omišu i sve što smo pisali o ovome malom gradu na ušću Cetine možete pročitati u prošlom postu i možda se baš odlučite i sami posjetiti Omiš.

Šetajući gradom na ovaj topli zimski dan(bila je subota (15 C), a sutradan nedjelja (0 C)) prije velikog poduhvata na tvrđavu Forticu, odlučili smo sjesti u neki kafić kako bismo popili kavu. Kako sam prije naglasila, zima je. Zimi pola kafića/restorana/konoba ne radi kao ni u jednom primorskom gradu u ovo doba godine. I oni kafići koji rade u ovo doba, teško je naći. Ali, to nije bio slučaj u Omišu, odmah u startu, na glavnoj cesti, pronašli smo palačinkarnicu,palačinkarnica Shookolat.

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Već izvana je izgledala drugačije od svih ostalih kafića u gradu i vidjeli smo da ima puno ljudi, znači ne možemo pogriješiti. I nismo pogriješili. Kad smo ušli, odmah nas je osvojio interijer koji jako lijepo prati glavnu temu, a to su palačinke koje su u glavnoj ulozi kroz čitav prostor. Iako je unutrašnji prostor dosta velik, atmosfera je jako ugodna i prijatna. Iako smo prvi put bili tamo osjećali smo se domaće i prihvaćeno, što je po nama najbitnije od svega. Upravo ovoj divnoj atmosferi pridonose zaposlenici koji su jako srdačni i prijateljski nastrojeni.

Kako je to doći u palačinkarnicu i ne naručiti palačinke? Ja to stvarno ne bih znala jer nas je jednostavno privlačilo da ih naručimo iako i nismo bili toliko gladni. Najteži zadatak bio nam je odlučiti se koje ćemo palačinke naručiti i na kraju smo se odlučili za slatke: Snježnu kraljicu i Kinder bueno. Palačinke su stvarno bile odlične i složili smo se da dugo nigdje nismo probali tako dobre palačinke kao  ovdje, palačinkarnica Shookolat. Mislit ćete, pa to su palačinke, što može tu biti loše. E pa može, a ove palačinke bile su taman punjene dodatcima, ni premalo ni previše.

Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat
Otkrili smo novo mjesto u Omišu s najukusnijim palačinkama,palačinkarnica Shookolat

Definitivno preporučamo ovu palačinkarnicu ako se nađete u Omišu, ili ako samo zbog ovih palačinki odlučite doći u Omiš. Zasigurno nećete požaliti odlučite li ih probati.

Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
mali grad na ušću Cetine, Omiš

Omiš, mali grad na ušću Cetine

Next Post
Yves Rocher je francuski brand prirodne kozmetike o kojem smo već pisali i upravo više o njemu možete saznati u jednoj od naših objava (ovdje). Pisali smo općenito o brandu, a nikad nismo predstavili njihove proizvode stoga vas ovdje očekuju recenzije njihova tri ruža.

Isprobali smo tri različita Yves Rocher ruža

Related Posts