Maybelline New York Super Stay puder

Maybelline New York Super Stay puder

Konačno je došlo vrijeme kada su beauty brandovi počeli raditi više nijansi pudera. Tako je i kad govorimo za Maybelline New York Super Stay puder.

Puno poznatih beauty gurua već je recenziralo ovaj puder kao dobar i jako me zanimalo kako će se ovaj Maybelline New York Super Stay puder ponašati na mojoj suhoj koži. Pred možda dvije godine kupila sam najsvjetliju nijansu istog ovog pudera, koja uopće nije bila svijetla. Na mojem licu izgledala je toliko narančasto i loše da sam taj puder odmah bacila. Zbog tog iskustva nekako sam potpuno izbjegavala i sam pogled na police gdje se nalazi taj puder.

Maybelline New York Super Stay puder

Kako sam vidjela da je Maybelline dodao još neke nijanse u ovaj puder, odlučila sam ga i ja isprobati. Nijansa koju sam odabrala za sebe je 03 True Ivory (mislim da je najsvjetlija kod nas) i dosta je svijetla. Kad je nanesem doslovno po nijansi izgledam kao porculanska lutka. Ako ne volite to, imate tamnije nijanse, no ova najsvjetlija je jako svjetla.

Ovaj puder ima jaku prekrivnu moć. Dakle, jedna pumpica vam je dovoljna za cijelo lice. Uz veliku prekrivnu moć, na puderu još piše da traje 24 sata, pa jel stvarno to istina? Ovaj puder stvarno ima izvanrednu prekrivnu moć. Kao što sam već rekla, kad ga nanesem na lice izgledam kao porculanska lutka. Možda vi to ne volite, ali ja zimi volim zabetonirati cijelo lice i meni to paše. Istina je da dugo traje, ali je uz to sve i jako je težak! Nakon nekoliko sati, primijetila sam da puder postaje jako cakey. Pa što možemo učiniti po tom pitanju? Da se to ne desi uvijek dobro zamatiram lice.

Da rezimiram, ako tražite neki puder koji ima jako dobru prekrivnu moć, to je definitivno puder za vas. Što vam jedino ne bih preporučila je to da ga ne nosite svaki dan jer je jako jako težak . I najvažnije je da dobro zamatirate lice kako puder ne bi postao cakey.

Maybelline New York Super Stay puder
Maybelline New York Super Stay puder

Preporučujem:

Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor
Maybelline Fit Me korektor
Maybelline New York Super Stay puder

Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Mac Soft & Gentle highlighter

Mac Soft & Gentle highlighter

Next Post
Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Huda Beauty Demi Matte Shero ruž

Related Posts