Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Donosim vam i zadnji korektor u ovoj seriji recenzija, a to je Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor. Ovaj korektor postao je popularan prije nekoliko godina kada su svi poludjeli za njim.

Ovaj Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor jedno vrijeme je bio njabolji korektor na tržištu i svi su bili opsednuti njime, sve dok nije došao i na naše tržište. Pa što se dogodilo? Počnimo otpočetka onime što ovaj korektor čini drugačijim nego drugi korektori. Dakle, ima plastično, prozirno pakiranje, a na vrhu polukružnu spužvicu pomoću koje nanosite korektor na lice. Korektor dospije na spužvicu pomoću mehanizma koji okrećete i tako se stvara korektor na spužvici. Količina korektora koji dobijete je 6.8 ml i košta oko 50 kuna. Ovaj korektor je trebao dati dojam kao da vam je lice ispeglano i dati mu glatki finiš.

Što mene smeta kod ovog proizvoda je to što ili nema uopće, ili je tako samo kod nas, ali nema puno nijansi. Dakle, kod nas je dostupno svega par nijansi od kojih sam ja uzela najsvjetliju i koja je još uvijek pretamna za mene. Moj puder koji ja koristim je svjetliji od korektora, a korektor tu služi da posvjetli neko područje. Osim što je ovaj korektor puno tamniji od pudera, druga stvar koja mi smeta je pokrivna moć. Po meni ovaj korektor nema apsolutno nikakvu pokrivnu moć i ne možete prekriti ni jednu nepravilnost na koži. Mnogim ljudima je još zasmetala upravo ta spužvica koja upije velik dio proizvoda i jednostavno je maknu.

Ovo je moje mišljenje o ovom korektoru. Iskreno, nije mi baš sjeo, sigurna sam da ga netko voli i da mu je super, ali ja nisam ta osoba. Nadam se da ste u ovoj seriji recenzija o korektorima pronašli nešto što vam se svidjelo ovisno o vašim preferencijama. Nastavite čitati moj blog i buduće postove.

Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor
Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.