Mac Soft & Gentle highlighter

Mac Soft & Gentle highlighter

Macovi highlitheri su jedni od najboljih highlightera zasigurno.  Najprodavaniji im je baš ovaj Soft & Gentle highlighter mineralize skinfinish.

Mac Soft & Gentle highlighter koristim već godinu i pol i uvijek kad bih koristila neki drugi highlither, uvijek bih se vraćala ovom. S ovim highlitherom nikako ne možete pogriješiti, i nikad nećete pretjerati s njim (naravno osim kad stvarno PRETJERATE). Jedina pogreška bi bila da odaberete onaj koji je pretamni ili presvijetli za vašu put, ali uvijek se možete posavjetovati s curama koje radu u Mac-u da vam pomognu. Uostalom, to im je i posao.

Dolazi u standardnom Macovom crnom plastičnom pakiranju i ima ga 10g. Ako se odlučite kupiti ovaj highlither morat ćete izdvojiti nešto više od 200 kuna (35$) za njega. Možda mislite kako je to previše novaca za jedan highlighter, ali odmah ću vam reći da nije. Velika je razlika između ovog highlightera i nekog kojeg kupite za 30 kuna. Za highlightere svi uvijek pričaju da ih nećete uspjeti potrošiti prije nego što im prođe rok, ali ja mislim da sam to skoro uspjela napraviti.

Pošto sam dosta svijetle puti, ovaj highlighter je savršen za moju put, nije presvijetli, a opet nije pretaman kako to highlitheri znaju biti. Mac Soft & Gentle highlighter je jako lagan i daje decentan sjaj vašoj koži. Uopće nije težak i na licu izgleda jako prirodno. Najviše ga volim nositi u ljetnim mjesecima kada ne samo da savršeno naglasi dijelove lica, već i ramena i ostale dijelove.

Želite li saznati nešto više o drugim MACovim proizvodima, na mome blogu možete pronaći post o dvije nude nijanse ruža. Riječ je o Velvet Teddy i Lady Be Good. Mac je jedan jako kvalitetan i dobar make up brand i ako kupite bilo koji njihov proizvod nećete požaliti. Mac je uz to i jedan kultni brand čiji barem jedan proizvod svaka žena mora imati!

Mac Soft & Gentle highlighter
Mac Soft & Gentle highlighter
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.