Maybelline Fit Me korektor

Maybelline Fit Me korektor

Već dugo želim napisati ovaj post, ali nekako nikako da se natjeram. Možda je to zbog toga jer mislim da ljudi baš ne eksperimentiraju s korektorom nego ako neki pronađu, ne mijenjaju ga. Ja sam osoba koja isto tako radi, ali sad sam počela tražiti novi, možda neki bolji korektor. U sljedećih par postova biti će riječi isključivo o korektorima. Maybelline Fit Me korektor je korektor o kojem ću pisati u ovom postu.

Dakle, Maybelline Fit Me korektor je korektor koji sigurno koristim oko dvije godine. Na ovaj korektor sam prešla s Catrice Camouflage korektora. Ne znam što mi se točno nije svidjelo u Camouflage korektoru, ali ovaj Fit Me mi se pokazao sasvim u redu. Dakle, ovaj korektor možete nabaviti u svakoj Bipi ili DM prodavaonici. U pakiranju dobijete 6.8 ml i košta oko 40 kuna. Nijansa koju koristim je 05 i meni je taman pošto sam dosta svijetla. Pakiranje u kojem dolazi ovaj korektor je prozirno i plastično, sa crnim čepom. Aplikator je duguljast, tanak i malen. Na aplikator se prima točno onoliko proizvoda koliko je dovoljno, ne morate se bojati da ćete staviti previše proizvoda.

Kod ovog Maybelline Fit Me korektor najviše mi se sviđa što nije pretežak. Ja imam problem, ako stavim težak puder ili korektor ispod očiju, sav proizvod mi otiđe u borice ispod očiju i nakuplja mi se u tim borama. Nekad to nisam primječivala, ali stvarno zna ružno izgledati, posebno kad cijeli dan imam šminku i baš se primjete te crte ispod očiju. Iako nije težak, ovaj korektor ima super prekrivnu moć. Ja volim sve zabetonirati kako bi se reklo i volim sakriti crvenilo, prištiće ili neke nepravilnosti na licu. Ovaj korektor nije suh i neće vam dodatno isušit kožu nego će se blendanjem lijepo prilagoditi vašem puderu ili ako ga stavljate na lice bez proizvoda, vašem licu.

Maybelline Fit Me korektor
Maybelline Fit Me korektor
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.