It Cosmetics Superhero maskara

It Cosmetics Superhero maskara

Danas ću pisati o jednoj maskari koja me potpuno osvojila, a to je It Cosmetics Superhero maskara. Nastavite čitati kako biste saznali više o ovoj maskari.

Općenito nikako ne pišem o maskarama jer me ni jedna do sad nije baš baš osvojila. Uvijek to budu maskare koje koristim samo da ih potrošim, ali ovu koristim samo da ju NE potrošim. Maskara o kojoj pričam je It Cosmetics Superhero maskara. Ovu maskaru dobila sam kao besplatan poklon kad sam naručila narudžbu s Cult Beauty, i upravo s te stranice se može naručiti ova maskara u Hrvatsku. Istina da je skuplja, ali može se naručiti i travel size proizvod pa da prvo isprobate pa vidite kako vam se sviđa.

Ako tražite super crnu maskaru, ova maskara je za vas. Vašim trepavicama će dati veliki volumen, učinit će ih ekstra crnima, ali što je najvažnije neće ih slijepiti skupa. Već jedan sloj je dovoljan da vam trepavice izgledaju super. Nisam osoba koja zna opisati maskaru i trepavice jer najmanje o tome pišem, ali znam kada mi maskara ne valja. Maskara koja mi ne valja je ona koja mi dovoljno ne uvije trepavije, koja ih ne produljuje i ako trepavice ostanu onakve boje kakve manje više jesu. Ova maskara je upravo sve suprotno i jako mi se sviđa.

Kada potrošim ovu maskaru, mislim da ću kupiti istu tu. Naravno u pravoj veličini jer je stvarno sve ono što ja tražim u jednoj maskari. Na stranici Cult Beauty ima često nekih popusta i pogodnosti pa ne morate izdvojiti toliko novaca za jednu maskaru nego manje. Ako želite kupiti neke proizvode možda vam je najbolje usporediti sve cijene gdje se prodaje taj proizvod. Uz to možete iskoristiti neke pogodnosti kako biste dobili željeni proizvod, ali i uštedjeli novce. Nadam se da vam se svidio ovaj post i ako vas nešto zanima, slobodno pitajte.

It Cosmetics Superhero maskara
It Cosmetics Superhero maskara
It Cosmetics Superhero maskara
Total
3
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Next Post
Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Related Posts