The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5

Kao što sam već najavila u prijašnjem postu, pisat ću vam o The Ordinary proizvodima koje koristim. U ovom postu biti će riječi o The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5 , dakle hijaluronskoj kiselini.

Prije samog čitanja ovog posta, morate znati da ja nisam stručna osoba koju možete slijepo slijediti. O proizvodima za kožu znam toliko koliko sam pročitala na internetu i informirala se i napisat ću vam svoje osobno iskustvo. Svi mi imamo drugačiju kožu i ako meni odgovara specifični The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5 proizvod, ne mora značiti da će i vama.

Dakle, The ordinary proizvode možete naručiti preko Cult Beauty, Beauty Bay, Superskin.hr, a uskoro i u Douglas parfumerijama. Cijena The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5 je oko 45-50 kuna ako naručujete s Cult Beauty i još možete dobiti popuste pa je i manje. Hyaluronic Acid 2% +B5 je kako joj ime i samo govori hijaluronska kiselina s dodatkom vitamina B5. S tri vrste hijaluronske kiseline ovaj lagani serum nudi ozbiljno glađenje kože. Probijajući kožu da dosegne svoje dublje slojeve, hijaluronska kiselina 2% + B5 pruža trajnu hidrataciju i nudi vidljivo nakupljanje i zadržavanje vlage, tako da koža izgleda glađa, mekša i zdravija. Hijaluronska kiselina u središtu ovog super seruma privlači čak 1000 puta veću težinu u vodu. Dok sjajno pojačanje vitamina B5 liječi suha i oštećena područja stabilizirajući barijeru kože i potičući rast jačeg tkiva.

Učinak

Dakle, hijaluronska kiselina vam hrani kožu iznutra jer ona uđe unutra i daje joj potrebnu vlagu. To je jako dobro za elastičnost kože i ako imate bore. Ja imam jednu veliku boru preko čela koja nije znak starenja jer je imam već par godina, a napunila sam upravo 22 godine. Dakle, ta bora je genetska i ne mogu puno s njom napraviti. Ali znate kako vam smeta dok to vidite, meni je smetalo jer bi mi sav puder ulazio u tu boru kad bih se šminkala i doslovno bih imala crtu posred čela.

Tako sam odlučila isprobati ovaj The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5 . Uzela sam bočicu od 3oml i trajal mi je negdje 4mjeseca, ali morate znati da ja ne štedim na proizvodima. Iako, nebi trebao koristiti puno proizvoda, ja uvijek stavim malo više. Za ta 4 mjeseca ja sam stvarno vidjela promjenu baš na tom mjestu na čelu. Ta bora više nije bila toliko puno izražena i poslije toga mi više nikad sav puder upao u boru i napravio liniju po čelu. Na ostatku lica sam primjetila da mi nije toliko suho i da je hidratizirano što upravo ova hijaluronska kiselina daje.

Preporučeno je korištenje po par kapi ujutro i navečer prije stavljanja kreme. Morate znati da neku razliku ne možete vidjeti odmah nego neki proizvod morate koristiti barem neko vrijeme.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5
The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.