Catrice heart affair valentinovo kolekcija

Catrice heart affair valentinovo kolekcija

Catrice je kozmetički brend koji za sve veće praznike ima nove kolekcije. Tako imaju i novu kolekciju inspiriranu valentinovom. To je nova Catrice heart affair valentinovo kolekcija.

Ova atrice heart affair valentinovo kolekcija postala je pravi hit na internetu zbog specifičnog dizajna rumenila. Ovakva slična rumenila već su viđena kod brenda Kaja beauty, a možete ih vidjeti na linku. Rumenilo je zamišljeno kao štambilj u obliku srca koji se umoči u rumenilo i stavi na lice. Oduvijek sam htjela probati ovo rumenilo, no nisam mogla nikako naručiti u Hrvatsku. Zato me baš ugodno iznenadilo kad je došla ova Catrice kolekcija. Osim rumenila, u kolekciji se nalaze još i highlighter u obliku srca koji pak jako podsjeća na Colourpop rumenila. Uz to, u kolekciji se nalaze još i sjajila i ruževi za usne. Ovu kolekciju bilo je nemoguće uhvatiti online za kupiti ili u dućanu jer se odmah rasprodala. Uspjela sam na kraju kupiti rumenilo na Notino-u, a highlighter i sjajilo u dm-u fizički jer online nisu uopće imali dostupnu tu kolekciju.

Catrice me jako iznenadio ovom kolekcijom i nadam se da će imati sličnih, inovativnih kolekcija i u budućnosti. Volim koristiti njihove proizvode jer su kvalitetni, a nisu skupi i tako su svima dostupni. Catrice i Essence su jako popularni kod nas i drago mi je da jesu. Obično su to neki američki brendovi koji su u Americi jeftini, a kod nas puno skuplji. Zato mi je drago da je jedan europski brend tako kvalitetan i popularan kod nas.

Catrice heart affair valentinovo kolekcija
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.