Huda Beauty Naughty Nude paleta

Huda Beauty Naughty Nude paleta

U ovome postu možete čitati o najljepšoj paleti ikada! To je najnovija Huda Beauty Naughty Nude paleta. Ako želite znati više o ovoj paleti, nastavite čitati.

Ova Huda Beauty Naughty Nude paleta izašla je na svjetlo dana nekad u studenom i otkad sam je prvi put vidjela, odmah sam se zaljubila u nju. Ja inače više volim neke smećkaste, mauve nijanse nego rozne i svjetle. Ova paleta je san mojih snova! Paletu možete kupiti na Shop Huda Beauty i Cult Beauty stranici. Za ovu paletu morati ćete izdvojiti 58 funti što je puno, no za ovakvu veliku i kvalitetnu paletu ni nije toliko. Naravno, uvijek gledajte neke popuste kako biste uštedjeli novce.

Ova paleta je na sam pogled predivna. Huda Beauty je moj najdraži brend i obožavam njezine palete tako sam imala i velika očekivanja. Moram reći da sam malo razočarana. Naime, formula je jako kvalitetna i pigmentirana no za moj ukus, ne volim ovakve shimmere. U malim Hudinim paletama i Mercury Retrograde paleti shimmeri su baš pravi shimmeri koji su kremasti i baš blještavi. U ovoj paleti su drugačiji, tj korištena je druga formula koja je više nekako mat. To me zapravo najviše neugodno iznenadilo jer baš volim one Hudine shimmere.

U ovoj paleti nalaze još i nalik na mramor prošarani shimmeri kod kojih su pomiješane nijanse skupa, ali kad vi swatchate ili stavite na oči, to bude neka između nijansa izmiješana. Nijansa koja je bila prava enigma u ovoj paleti je slippery. Ova nijansa je zapravo kao gloss za oči. Dakle, prozirna je, ali ima u sebi malene kuglice koje daju pigment. Ovu paletu bih svima preporučila koji žele neku kvalitetnu paletu, a vole tako tamnije nijanse. Meni su jedini nedostatak ti shimmeri, ali to je samo do te palete i kako oni odluče nju napraviti. Sigurno nećete požaliti ako je kupite.

Huda Beauty Naughty Nude paleta
Huda Beauty Naughty Nude paleta
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.