Osvojila sam veliki The Inkey List giveaway

Osvojila sam veliki The Inkey List giveaway

Kao što već možete i vidjeti iz naslova, osvojila sam veliki The Inkey List giveaway! Ovdje ću sve napisati kako se to dogodilo, a u sljedećim postovima ću posebno o svim proizvodima i kako mi koji odgovara.

Osvojila sam veliki The Inkey List giveaway na Tik Tok-u! Ako me još tamo ne pratite, možete me pronaći pod @itskatjaoo. Ovo se desilo toliko slučajno da se slučanije nije moglo desiti. Uglavnom, povodom dolaska na kanadsko tržište, The Inkey List je imao giveaway s kanadskim influencerima. Tako sam ja sudjelovala na giveawayu kod Jene Froese koju inače volim gledati na youtubu. Ona inače recenzira high end i luxury šminku, pa ako vas to zanima, možete je pogledati. Osvojila sam godišnju zalihu njihovih proizvoda koju ću dobivati svaka 3 mjeseca! Znači, ovo nisam ni mogla pomisliti da bih tako nešto mogla osvojiti i zato uvijek igrajte nagradne igre, nikad ne znate što ćete osvojiti!

Kad pričamo o The Inkey List, onda je možda najbolje ovaj brend usporediti s The Ordinary. Znam da nije u redu uspoređivati tako brendove, ali oni su jako slični. Jeftini, kvalitetni sastojci, a učinkoviti. Zato sam baš bila sretna i još uvijek sam da imam priliku probati tako puno njihovih proizvoda. Njihove proizvode možete pronaći na njihovoj stranici, Cult Beauty, Asos ili pak na FeelUnique. Uz proizvode za njegu kože (lica), u ponudi imaju i proizvode za kosu. U sljedećim postovima, pisati ću o svakom proizvodu posebno kako ću ih isprobavati, nadam se daće vam pomoći ako tražite odgovore o ovim proizvodima.

Osvojila sam veliki The Inkey List giveaway

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.