Dr. Jart Color Correcting Treatment

Dr Jart Color Correcting Treatment

U ovome postu možete čitati o Tik Tok viral proizvodu! Ako imate Tik Tok sigurno ste čuli za ovaj proizvod, zato vam ja donosim svoje mišljenje o njemu. To je Dr Jart Color Correcting Treatment.

Kada sam vidjela učinak ovog proizvoda, odmah sam ga morala kupiti. Nakon što sam ga dovoljno puta koristila, napokon mogu napisati recenziju o ovome Dr Jart Color Correcting Treatment. Ovaj proizvod kupila sam na Cult Beauty i odabrala sam mini proizvod jer nije toliko jeftin, a i ne znam kakav je pa bolje kupiti manji. Ovaj proizvod neutralizira crvenilo i štiti kožu. Važno je napomenuti da u sebi sadrži i spf 30 pa kad koristite ovaj proizvod, nije potrebno dodatno nanositi spf. Spf 30 je stvarno minimalni spf koji možete nositi, čak se 50 smatra minimumom, pa to treba imati na umu. Miris ovog proizvoda me jako podjeća na miris It Cosmetics CC kreme, valjda imaju zajednički neki sastojak.

Ovaj proizvod sam isprobavala ispočetka par puta. Svaki puta mi nešto ne bi odgovaralo kod njega. Shvatila sam da je najbitnija priprema lica i koji primer koristite. Tako mi ovaj proizvod uopće nije izgledao dobro na neki primer koji popunjava pore, točnije Milk Makeup bluring primer, a dobro reagirao na Milk makeup Hydro Grip primer ili neki hidratizirajući primer. Ovaj proizvod smanjuje crvenilo na licu, no u mojem slučaju, ne dovoljno. Čak mi ostane i crvenilo na nosu nakon što skinem naočale. Nemam naviku fiksirati šminku ako sam doma, a ovaj proizvod sam većinom nosila kad sam bila doma. Zbog toga mi se tijekom dana dosta zamastilo lice, ne znam je li to samo meni, ili je inače takav slučaj. Nekako nisam baš zadovoljna ovim proizvodom jer ipak volim više full coverage proizvode, ali ovaj proizvod to nije ni ne treba biti jer mu to nije funkcija, samo se meni ne sviđa.

Dr. Jart Color Correcting Treatment
Dr. Jart Color Correcting Treatment
Total
0
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
IT Cosmetics Your skin but better CC krema

IT Cosmetics Your skin but better CC krema

Next Post
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray

Related Posts