Farsali Skintune Blur

Farsali Skintune Blur serum za lice

Danas ću pisati o Farsali Skintune Blur primer serumu za lice. Ovaj proizvod ste sigurno vidjeli negdje na Instagramu. Ako vas zanima više o ovome proizvodu nastavite čitati ovaj post.

Ovo je moj drugi Farsali proizvod koji sam isprobala, prvi je Rose Gold Elixir. O Rose gold elixir možete pročitati ovdje i mogu vam reći da sam puno zadovoljnija Farsali Skintune Blur primerom. Dakle, ovaj proizvod dolazi u dvije veličine. Dolazi u tirkiznim bočicama od 10 ml i 30ml. Ja sam uzela onu od 10ml koja na Cult Beauty i Beauty Bayu dođe 20 eura. Baš zbog visoke cijene, najbolje je možda prvo uzeti manju količinu da vidite paše li proizvod uopće vašoj koži.

Ovaj Farsali Skintune Blur primer serum za lice meko zamagljuje kožu, smanjuje pojavu pora i nesavršenosti te ostavlja osvjetljeni, „ispeglani“ efekt kože.  Sama formula je Lagana, hidrirajuća i ostavlja mekani, praškast oblik. Sadrži vitamin C za osvjetljavanje tena kože . Kad koristite proizvod, ne treba vam velika količina, već samo malo proizvoda koji stavite na mjesta koja želite. Ja proizvod stavljam na nos i obraze jer na tim mjestima želim „smanjiti“ pore. Proizvod je bijele boje kao mlijeko i jako guste teksture. Ima specifičan miris, ali iskreno, na ništa me ne podsjeća.

Proizvod možete koristiti bez ili sa šminkom. Može se koristiti kao serum koji stavljate na lice nakon ovlaživača lica. Možete proizvod staviti na T-zonu, preko cijelog lica ili kao primer  prije šminke. Ako slučajno primjetite crvenilo ili peckanje, najbolje je prekinuti korištenje ovog proizvoda.  Ovaj proizvod mi se jako sviđa. Sviđa mi se kako mi zablura lice i kad stavim puder, lice mi izgleda lijepo i ne vide se pore. Ako me pitate trebate li baš kupiti ovaj proizvod, rekla bih ne jer smatram da isti ili čak i bolji učinak možete dobiti s drugim primerima. Ovo je proizvod koji je nekako najviše reklamiran od svih i zato sam ga htjela isprobati.

Farsali Skintune Blur
Farsali Skintune Blur
Total
7
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow

Huda Beauty Matte&Metal Melted Shadow

Next Post
Aura Powderful mineralni puder u prahu

Aura Powderful mineralni puder u prahu

Related Posts