Aura Powderful mineralni puder u prahu

Aura Powderful mineralni puder u prahu

O ovom Aura Powderful mineralni puder u prahu želim već duže vrijeme pisati. Tražila sam jedan pravi puder u prahu koji se može kupiti kod nas, a ne samo naručiti online. Odmah vam mogu reći da je ovo jedan od proizvoda koji me oduševio!

Dugo sam gledala ovaj proizvod, ali nikad ga nije bilo. Uvijek su bili testeri, a nikad ne bi bilo baš proizvoda za kupiti. Tako je bilo sve do jednog dana kad sam ugrabila ovaj Aura Powderful mineralni puder u prahu. Tada mi je najveći problem bio koju nijansu odabrati, dvoumila sam se između nijanse koje u sebi sadrži sitne sjajne čestice i normalnog pudera u prahu. Pobjedila je dakako nijansa sa sjajnim česticama, 04 CRYSTAL BRIGHT. Na sam pogled, ova nijansa izgleda kao tamna i da ima neki pigment u sebi, ali zapravo nema nikakav tamni pigment kad je isprobate.

Pakiranje ovog Aura Powderful mineralni puder u prahu je prozirno sa crnim poklopcem. Količina proizvoda koju dobite je 8g što je standardna količina. Za tu količinu morat ćete izdvojiti 55kn, što nije malo. Nije malo, ali nije ni toliko puno kad gledate druge proizvode koji su skuplji.

Što me oduševilo je to da ima unutra mrežicu koja regulira da sav proizvod ne ispadne iz pakiranja, ili pak da sav proizvod završi u poklopcu. Proizvod se ponaša skroz normalno na licu, i daje prirodan izgled. Ja ne volim kad stavim ovakve pudere na lice, da mi lice izgleda suho i jako matirano, a to ovaj proizvod nije. Ovaj puder je mat,ali ne isušuju dodatno kožu. Zbog toga što je mat sam odabrala taj sa sitnim sjajnim česticama koje mi daju dodatan sjaj koži. Ovaj proizvod me baš u pozitivnom smislu iznenadio i preporučam ga svima! Prije sam koristila Catrice Nude Ilussion puder u prahu i mogu reći da ovome Aurinome nije ni do koljena.

Aura Powderful mineralni puder u prahu
Aura Powderful mineralni puder u prahu
Aura Powderful mineralni puder u prahu
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.