Moje LUSH iskustvo

Moje LUSH iskustvo

Prije par tjedana bila sam u LUSH dućanu u šoping centru Mall of Split kako bih odradila tretman lica.  Naime, potrajalo je puno duže od jednog tretmana lica. U nastavku možete pročitati kakvo je bilo moje LUSH iskustvo.

Sasvim iskreno, do prije par tjedana, za mene je LUSH bio bombice za kadu. Vjerujem da i za mnoge od vas. Baš zbog toga vam želim prenijeti barem dio onoga što je LUSH, naravno bombice su ništa od cijele njihove priče. Znala sam ja da postoje druge stvari, samo nekako sam se bojala isprobati i uopće vidjeti čega sve tamo ima. Ovo je moje prvo LUSH iskustvo.

Moje LUSH iskustvo počinje dolaskom u LUSH dućan. Ne možete ga fulati jer je posebniji od svih i kad dođete prvo što osjetite je mnoštvo mirisa. Ako tu boravite samo pet minuta sigurno ćete još dugo mirisati. Još jedna stvar koja je pozitivna su srdačne i nasmijane djelatnice koje će vam odmah prići i pitati vas što vas dovodi u LUSH. Dakle, kad sam stigla, za mene se pobrinula njihova voditeljica dućana Mirna koja mi je sve objasnila, sve ispričala općenito o LUSHU i njihovim proizvodima. 

Moje LUSH iskustvo : Njega lica

Prvo je na red došla njega lica. Mirna mi je pripremila dvije njihove svježe maske koje smo prvo isprobale na rukama, pa sam odlučila koja mi bolja i stavili smo je na lice. Inače, LUSH ima svoje svježe maske koje im dolaze svježe svaki tjedan iz njihove manufakture. Te svježe maske morate držati u frižideru i traju 28-30 dana, tako gledajte da ih potrošite u tom roku. Ali kako ne bi mislili da je njega lica samo maska za lice, nastavljamo dalje. 

Mirna je posebno za mene pripremila paletu s proizvodima koji mi odgovaraju s obzirom na moje karakteristike lica i što bih htjela postići. Pripremila mi je dvije maske, BB Seaweed i Brazened Honey. Isprobavši na ruci, više mi je pasala BB Seaweed stoga smo nju i stavili na lice. Pošto sam bila našminkana, prvo smo trebali šminku skinuti, a za to smo koristili čistač kože lice Ultrabland koji se lagano masira u lice. Višak Ultrablanda skinuli smo tonikom, a nakon toga na lice smo stavili serum za lice Full of Grace koji dolazi u krutom bezambalažnom obliku. Zbog toga što dolazi u krutom obliku, on se mora protrljati među rukama i tek tad se nanosi na lice.

Moje LUSH iskustvo : Njega lica
Moje LUSH iskustvo : Njega lica

Konačno je došlo vrijeme za svježu masku koja se nanosi u debljem sloju na lice. Ovu BB Seaweed masku potrebno je držati na licu 10-15 minuta dok se ona ne počne otvrdnjavati. Nakon što smo skinuli masku, nastavili smo s njegom lica. Red je bio na primer Magical Moringa koji mi je nešto presuper i definitivno vam preporučavam ovo! Nakon primera, stvaili smo kremu za lice Gorgeous, highlighter i njihovu maskaru. Sigurno se pitate što mi je ovo oko vrata i na glavi na slikama. Naime, to su njihove Knot Wrap marame koje možete koristiti i kao omot za ono što kupite. Nije li ovo dobra ideja?

Moje LUSH iskustvo : Njega lica
Moje LUSH iskustvo : Njega lica
Moje LUSH iskustvo : Njega lica
Moje LUSH iskustvo : Njega lica

Moje LUSH iskustvo: Njega kose

Nakon njege lica, prešli smo na njegu kose. Sad dolazi nešto što će vas iznenaditi. Jeste li ikad čuli za krute šampone za pranje kose? Nisam ni ja do tada, a sad ga koristim. Eto kako se život promijeni u jednom posjetu LUSHu. Dakle, LUSH pokušava smanjiti ambalažu i zato imaju krute proizvode. Naime, svi smo svjesni koliko se nepotrebnih plastičnih ambalaža baca u prirodu, a oni rade jedan korak unaprijed. Oni ni nemaju ambalažu. Da ne mislite da imaju samo krute šampone, nemaju. Imaju i uobičajne tekuće šampone koji dolaze u ambalaži.

Definitivno pogledajte Big, koji je za sjaj i volumen. Ovaj šampon sadrži morsku sol koja se dobiva iz Ninske solane. Šampon koji ja koristim je kruti Honey, I washed my hair. Ovaj kruti šampon prvo malo protrljam na rukama pa tek onda stavim na vlasište. Iskreno, jako sam iznenađena koliko se jako pjeni i ne troši se puno. 

Moje LUSH iskustvo: Njega kose
Moje LUSH iskustvo: Njega kose

Moje LUSH iskustvo: Tuširanje

Svi znamo za bombice za kupanje, a što koristiti za tuširanje? Dakle, opet imate one uobičajene tekuće sapune i gelove za tijelo, ali i one krute. Sigurno se pitate kako to koristiti, neće li se sve potrošiti odmah? Naime, naravno da nećete držati blizu vode da se sve odmah potroši. 

Moje LUSH iskustvo: Tuširanje
Moje LUSH iskustvo: Tuširanje

Ovo je bilo jedno divno iskustvo za mene u kojem nisam samo uživala već i puno toga saznala. Pripremam vam još par postova na blogu o LUSHu i njihovim proizvodima. Do tad, uvijek možete doći u njihov dućan i pitati za proizvode koji vas zanimaju. Naravno, uvijek možete tražiti testere da isprobate doma i vidite kakvi su vam proizvodi. 

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.