Morphe Brushes spužvice za lice

Morphe Brushes spužvice za lice

Prošlo je doba kad se puder nanosio prstima na lice. Prste su zamijenile spužvice svakakvih oblika i dimenzija. Ja vam danas donosim recenziju za Morphe Brushes spužvice za lice.

Isprobala sam stvarno puno spužvica za lice, od onih jeftinijih pa sve do onih skupljih. Kad isprobate puno različitih varijanti istog proizvoda, vidite koja vam varijanta paše. Vidite koja najbolje odgovara vašoj koži ili proizvodima koje koristite. Ja već duže vrijeme koristim Morphe Brushes spužvice za lice i ovo mi je već drugi put da sam ih ponovno kupila. U nastavku ću usporediti Morphe spužvice s ostalima i reći zašto mi one najbolje odgovaraju. Spužvica za puder ili bilo koji proizvod, bio on tekući ili u prahu, mora biti dovoljno mekana, a opet dovoljno tvrda kako ne bi upila sav proizvod. Kad sam se tek počela šminkati i koristiti spužvice, nisam vidjela razliku u njima, no s vremenom se sve više primijeti.

Zašto mi je ova spužvica bolja od Real Techniques spužvice koju sam prije koristila? Dakle, RT spužvica je malo mekanija i nije toliko čvrsta, no to nema veze ni sa čim. Primjetila sam da RT spužvica upija jako puno proizvoda i već možda nakon mjesec- dva korištenja je trebam zamijeniti. Vidim da je trebam zamijeniti jer je izgubila oblik i elastičnosti na tom dijelu koji najviše koristim kad nanosim šminku. Kod Morphe spužvice to nije slučaj i ona ostaje ista jako dugo, ne upija puno proizvoda i jako se lako čisti. Spužvica je malo skuplja, košta 70 kuna. I možete je naručiti na Morphe stranici ili na Cloud10Beauty stranici gdje sam i ja. Mislim da je RT spužvica kod nas skuplja ili da isto košta, ali mislim da je precijenjena. Svima koji žele kvalitetetnu spužvicu koja se neće kroz mjesec dana uništiti, preporučam vam ovu Morphe spužvicu. Sigurno nećete zažaliti.

Morphe Brushes spužvice za lice
Morphe Brushes spužvice za lice

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.