Charlotte bistro Krakov

Charlotte bistro Krakov

Charlotte bistro Krakov je savršeno mjesto za doručak u samom centru grada. Nas je osvojilo ne samo hranom, već i uređenjem i svojom estetikom.

Ukoliko se nađete u Krakovu, jedno mjesto koje je radilo ujutro prije ostalih mjesta koja smo htjeli posjetiti je upravo Charlotte bistro Krakov. Točnu lokaciju možete vidjeti ovdje. Ako tražite neko ”instagramično” mjesto s dobrom hranom, onda morate posjetiti ovo mjesto. Ovo mjesto daje pravi pariški ugođaj, pogotovo ako sjedite vani na terasi. Popularno je mjesto među turistima pa uvijek bude puno, no gosti se brzo izmjenjuju pa ako i trebate malo pričekati to neće biti dugo. Mi smo posjetili ovo mjesto samo za doručak, no imaju u ponudi i koktele i vino za nešto kasnije sate. Ukoliko se odlučite za doručak, preporučujem njihove menije za doručak. Meni možete vidjeti ovdje, a mi smo isprobali Charlotte’s breakfast i Breakfast with egg. U svakom od ovih menija možete birati dva različita namaza koja ćete dobiti uz njihov kruh i peciva. Od namaza su dostupni: pekmez od kupine, pekmez od jagode, pekmez od naranče, bijela čokolada, mliječna čokolada, slana karamela i med s lavandom.

Više o tome što i gdje posjetiti u Krakovu možete pročitati ovdje.

Charlotte bistro Krakov
Charlotte bistro Krakov

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.