Anastasia Beverly Hills clear brow gel

Anastasia Beverly Hills clear brow gel

Danas ću pisati o još jednom proizvodu za obrve, a to je Anastasia Beverly Hills clear brow gel. Ako vas zanima više o ovome prozirnome gelu za obrve, nastavite čitati post.

Anastasia Beverly Hills clear brow gel je prozirni gel za obrve kako mu i ime govori. Stvar je u tome da ili volite gelove s pigmentom ili prozirne. To ovisi do vaših obrva. Ako imate guste obrve, vjerojatno kao i ja nećete voljeti one pigmentirane gelove. Ako imate rijetke obrve, prije ćete koristiti prozirne gelove. Za mene ova pretpostavka vrijedi, štoviše ja sam sama to primijetila. Već i ptice na grani znaju da je Anastasia Beverly Hills jedna od najboljih, ako ne i najbolja što se tiće proizvoda za obrve. Tako sam već pisala o njihovoj brow wiz olovci za obrve. U ovom postu ću se samo nadovezati na taj proizvod i koji proizvod vam je potrebniji ili nužniji. Ja mogu govoriti samo u svoje ime, tako da ne mora biti ako se meni neki proizvod sviđa, da će se i vama i obrnuto.

Ovaj gel sam uzela u mini varijanti jer sam ga htjela prvo isprobat. Mini varijanta košta 9 funti i u tom pakiranju dobijete 2.5 ml proizvoda u njemu. Pakiranje ima malu četkicu za obrve kako biste proizvod lakše nanijeli. Primjetila sam da je sam proizvod dosta mokar. Ne mogu to drugačije opisat, nego da baš osjećate da su vam obrve mokre kad ga nanesete. Naravno, nakon nekog vremena se to osuši. Ovaj proizvod je jedini gel koji sam ja isprobala, a da vam se obrve ne pomaknu ni milimetar. Dakle, kako ih složite, tako će i ostati. Stvarno vam preporučujem ovaj proizvod jer može izdržati cijeli dan, bez obrzira na vrijeme, bilo sunce, snijeg. Ovaj proizvod volim koristiti kad mi se neda previše šminkati ili nadopunjavati obrve. Samo stavim gel i obrve stoje na mjestu cijeli dan.

Anastasia Beverly Hills clear brow gel
Total
2
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Nars climax maskara

Nars climax maskara

Next Post
Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke

Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke

Related Posts