Sephora favorites set

Sephora favorites set Natural makeup look 2024

Ukoliko kupujete u Sephori, znate da kroz cijelu godinu izlaze s različitim setovima šminke. To je Sephora favorties set, a meni se baš ovaj za prirodan makeup look činio najzanimljiviji.

Ovaj pa kao i drugi sephora favorites set sastoji se od popularne šminke koja onda u setu košta nešto manje nego da sve kupujete pojedinačno. Svoj primjerak sam naručila sa stranice Sephora France, a o tome kako naručiti s ste možete pročitati ovdje. Ovo mi nije prvi put da kupujem nešto iz Sephora favorites kolekcije, te o icon’s selection setu možete čitati ovdje. Jedina loša stvar kod Sephore France je to što uvijek plaćate dostavu, i to 10 €. Zato je bolje pratiti stranicu i kad imaju popuste naručiti. Popusti nisu rijetki, tako da se svakako isplati kupiti. Dostava paketa iz Francuske traje otprilike tjedan dana.

Sephora favorites set

Natural Makeup Look – Natural Effect Makeup Set

Kad sam vidjela ovaj set odmah sam ga odlučila kupiti. Jedini problem mi je bio taj što je taj dan bio dostupan samo na aplikaciji koja nije dostupna u Hrvatskoj. Nekad imaju popuste dostupne isključivo na aplikaciji pa je problem kada tu istu ne možete skinuti. Ovaj set košta 65€, a dobi se sedam različitih proizvoda. Ovi svi proizvodi su mi se činili kao nešto što ću ja koristiti pa sam zato i odlučila ih kupiti. U nastavku ću nabrojati sve proizvode i napisati njihove cijene. Napominjem da su ovo sve proizvodi koji su trenutno popularni na društvenim mrežama. Nekad brendovi znaju staviti u setove proizvode koji se ne prodaju, no ovdje je riječ o suprotnom.

Ovaj set sadrži: Benefit Cosmetics – Fan Fest maskara (29,90 €), Ilia At last multi purpose stick (42,00 €), Haus Labs Lip Monster Mauve Matte olovka za usne ( 26,00 €), Makuep by Mario plumping lip serum Rosewood (27,00 €), Milk makeup kremasti bronzer Baked (28,00 €), Rare Beauty tekući highlighter Mesmerize (33,00 €) i REM beauty olovka za usne top line (18,00 €). Smatram da se ovaj set isplati kupiti ako Vam se sviđaju proizvodi kao i meni.

Sephora favorites set
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.