Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke

Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke

Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke će biti glavna tema ovog posta. Ako vas zanima ovaj proizvod i općenito takvi proizvodi, nastavite čitati.

Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke je jedna tema o kojoj se da puno pisati. Dakle, kao što mu i ime govori to je topljivi maslac za skidanje šminke. Ima više neku voskastu strukturu i topi vam se u rukama. Ovo je samo jedan od niza takvih proizvoda na tržištu. Primjetila sam da dosta poznatih ljudi koristi takve proizvode za skidanje šminke jer navodno ulje, tj. maslac ne šteti vašoj koži, već upravo suprotno. Ovaj proizvod dolazi u čvrstom agregacijskom stanju i vi ga uzimate koliko mislite da je potrebno. Nemojte nikad uzimati velike količine, sasvim malo je dovoljno. Važna stvar je dobro taj maslac otopiti u ruci prije nego stavljate na lice. Par sekundi je dovoljno da ga otopite i da ne bude grudica.

Naime, kad sam ja prvi put koristila ovaj proizvod nisam otopila u rukama jer nisam znala kako se koristi i direkt sam tu gromadu stavila na lice. Nikako nije djelovalo. Što je najgore, ja sam stavila i na oči i u oči i nisam mogla isprati. Kad sam imala taj proizvod u očima zajedno sa prljavšinom, to je rezultiralo time da prvi put u životu dobijem ječmenac. Nakon toga nisam jedno vrijeme koristila ovaj proizvod, no odlučila sam ga koristiti. Dakle, bitno je da ne stavljate u oči. Ja stavljam na kapak kako bih skinula sjenilo, no minimalno. Ostatak volim ukloniti micelarnom. Ovo je jako dobar proizvod za skidanje šminke jer tako možete skinuti sve s vašeg lica. Ima više ovakvih proizvoda na tržištu, različitih brendova, jeftinijih i skupljih. Ja volim ovaj proizvod koristiti kada imam stvarno puno šminke, to nije svakodnevno. Zbog toga ni ne potrošim puno proizvoda.

Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke
Drunk elephant topljivi maslac za skidanje šminke
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.