Nars climax maskara

Nars climax maskara

U ovome postu pisati ću o jednoj maskari kao što možete i vidjeti u naslovu, a to je Nars climax maskara. Nastavite čitati za više.

Dugo vremena sam htjela probati nešto od Nars-a. Tako sam prvo kupila Mini Wanted paletu. Nakon nekoliko vremena sam kupila i mini seduction set u kojem je i bila ova maskara i rumenilo. Ova maskara koju ja imam je u mini verziji. Njezina cijena u mini verziji je 10 funti i dobijete 2.5 grama proizvoda. Nars climax maskara je jedan od najpoznatijih njihovih proizvoda. Ima dosta duge dlačice koje su posložene u obliku pješčanog sata. Na četkici ostaje baš taman proizvoda, nema ga previše da ga morate čistiti s četkice. Ne stvaraju se grudice kao s nekim drugim maskarama i iako ju sad koristim već neko vrijeme, nije se posušila. Najveći problem s nekim kao boljim maskrama, koje ljudi vole je to što mi se brzo počnu sušiti. S time nastaju grudice i trepavice budu užasne.

Ova maskara je stvarno dobra. Jedino što joj ne mogu normalno suditi jer je ovo mini i teško mi je upravljati njome malo. Događa mi se ono što mi se događa i s drugim maskarama, a to je da ne mogu lijepo nanijeti na trepavice. Naime, sav proizvod mi završi na kapcima. Ne znam jel to do četkice ili jednostavno jer je ovo mini verzija. Maskara mi ne lijepi trepavice. Trepavice budu crne, duge i stvarno podignute. Nekako u zadnje vrijeme volim staviti minimum maskare čisto da stavim. Nekad smo svi stavljali čim više maskare i trepavice su nam patile. Ova maskara mi se sviđa. Uz sve ovo što sam navela, još moram napomenuti da se lagano skida. Ja maskaru skidam s micelarnom na blazinici. Nekako mi je to najbolji način koji sam do sad isprobala i tako ću i nastaviti raditi to.

Nars climax maskara
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.