Urban Decay All nighter setting spray

Urban Decay All nighter setting spray

U ovom postu pisati ću o Urban Decay All nighter setting spray. Ovo je sprej, tzv. fiksator za fiksiranje šminke.

Urban Decay All nighter setting spray koristim ponekad, a sada ću vam reći zašto je to tako i kakav je. Dakle, ovaj fiksator se stalno vrti po internetu kao jedan od boljih. U to sam se ja i sama htjela uvjeriti, jer nešto možda nekome paše na koži, a nekome to isto ne paše. Pošto je moja koža suha, izbjegavam proizvode koji ju dodatno isušuju koliko mogu. Moram reći da u zadnje vrijeme više ni ne nosim matiraujće pudere, a pudere u prahu sam u potpunosti izbacila. E pa sad kad pišem o ovome fiksatoru, bitno je napomenuti da je dosta snažan i da matira lice. Zbog toga razloga ga ne koristim baš, samo u onim situacijama gdje mi šminka treba izdržati cijeli dan. Iskreno, kad ga pošpricate ima malo miris na alkohol, nisam sigurna sadrži li ga i koliko točno. Alkohol nije dobar u proizvodima jer on još dodatno isušuje kožu.

Ova varijanta kojeg ja imam je normalni,a mislim da je nedavno na tržište došao i onaj još jači i onaj koji hidratizira kožu. Do sad sam koristila samo Fix+ od takozvanih fiksatora. Ovaj proizvod kupila sam u Mulleru. Urban Decay proizvodi dostupni su u Mulleru na trgu i u Splitu u Jokeru (barem mislim). Nešto sam pročitala da će možda doći u Douglas, no nisam sigurna u to. Ako vam treba neki fiksator za postojanost šminke za neki važniji događaj, toplo vam ga preporučam. No, mislim da nije za svakodnevno korištenje i pokušajte ga izbjegavati. Ovo je mini verzija fiksatora, dok je normalna nešto veća i skuplja, ali smatram da je dobre veličine za moje potrebe. Ima normalan veliki čep i manji kako proizvod nebi iscurio i da bi bio dodatno zaštićen.

Urban Decay All nighter setting spray
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.