Cult Beauty Set for sun edit 2024

Cult Beauty Set for sun edit 2024

Početkom proljeća stigla su dva nova seta na stranicu Cult Beauty. Jedan od njih je Cult Beauty Set for sun edit o kojem možete čitati u ovome postu. Dok je drugi Cult Beauty Ready for radiance edit o kojem možete čitati ovdje.

Cult Beauty Set for sun edit košta 46,00 €. U ovome setu dobijete 10 različitih proizvoda, od kojih su neki full size ili mini, a neki i testeri. Osim skincare proizvoda, tu se nalazi i jedna Cult Beauty kozmetička torbica koja uvijek dobro dođe. Za razliku od drugog seta, ovaj je nešto jeftiniji, a dolazi s više proizvoda.

Cult Beauty neseser

Sadržaj seta

U ovome setu se nalaze sljedeći proizvodi:

  1. Cult Beauty Towelling bag : Ovaj proizvod je kozmetička torbica koju možete kupiti i na samoj stranici, a košta 13,56 €.
  2. The Inkey List Polyglutamic acid dewy sunscreen SPF30: Iako sam isprobala puno The Inkey List proizvoda, ovu kremu sa zaštitnim faktorom još nisam uspjela isprobati. Ovaj proizvod dolazi u velikom pakiranju i cijena mu je 14,13€.
  3. Philip Kingsley Swimcap water-resistant mask 100 ml: Ovaj proizvod je maska za kosu koja kosu štiti od klora i soli iz mora. Dobije se manje pakiranje od 100ml, a cijena mu je 27,12 €.
  4. Malin + Goetz eucalyptus dezodorans: Ovaj proizvod je prirodni dezodorans u stiku koji sadrži 73 g, i to je full size proizvod. Cijena mu je 22,60 €.
  5. Megababe thigh rescue: Proizvod dolazi u mini ili čak testeru, pa ni ne znam kolika mu je cijena. Ovo pakiranje sadrži 23 g, a to je zapravo krema koju nanesete na unutarnju stranu bedra preko ljeta kako ne bi imali problema s trljanjem i crvenilom. Stvarno se nadam da ovaj proizvod radi.
  6. Paula’s choice Advanced sun protection daily moisturizer SPF 50: Krema sa zaštitnim faktorom 50, a toga nikad previše. Cijena joj je za ovo pakiranje od 60 ml 44,00 €.
  7. Ultra Violette clean screen fragrance free sensitive facial skinscreen SPF 30: Krema za osjetljivu kožu sa zaštitnim faktorom 30. Cijena joj je 36,10 €.
  8. Supergoop Unseen Sunscreen SPF 30: Krema za lice sa zaštitnim faktorom 30. Ovaj proizvod sam već koristila i o njemu možete čitati ovdje. U ovome setu, dobije se tester proizvod (šteta) od 10ml.
  9. ELemis pro-collagen marine cream SPF 30: Još jedna krema za lice sa zaštitnim faktorom 30. U ovome setu dolazi kao tester od 15 ml.
  10. Lancaster Golden tan maximizer: Krema koja produžava brončan ten nakon ljeta. Ovaj proizvod dolazi kao tester od 15 ml.
Cult Beauty Set for sun edit

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.