Najbolja krema za okoloočno područje

Najbolja krema za okoloočno područje

Nakon isprobavanja stvarno puno različitih krema, konačno sam došla do one koju mogu zvati najbolja krema za okoloočno područje. To je Ole Henriksen Banana bright krema.

Zašto mi je ova krema, najbolja krema za okoloočno područje bolja od svih ostalih krema koje sam isprobala? Isprobala sam ih stvarno puno, od onih drogerijskih pa do onih skupljih i ni jedna mi nije davala željeni učinak. Neke su baš radile ono suprotno što bi trebale. Tako sam isprobala Kylie Skin kremu za područje oko očiju o kojoj sam pisala ovdje. Ta krema mi je stvarno bila u redu, lijepo mi je hranila područje oko očiju, no ne dovoljno. Zato sam krenula dalje u potragu za kremom i naišla na ovu. Moram reći da sam je sada već drugi puta kupila pa znate koliko sam bila zadovoljna. Za ovaj brend ste mogli čuti od puno youtubera da ga hvale, ali u zadnje vrijeme baš i ne toliko. To je zbog toga što njihovi proizvodi imaju dosta intenzivan miris, što naravno nekima smeta, a i iritira kožu.

Ovu kremu kupila sam online na starnici Sephore i ulovila sam je na sniženju. Iako je bila na sniženju, svejedno je bila skupa, ali bolje je kupiti na sniženju, nego po punoj cijeni. Zapravo, još uvijek vrijedi Black Friday popust i kremu možete pronaći ovdje. Popust od skoro 10 € je stvarno dobar popust. Sama krema je lagane teksture. Dolazi u narančastom pakiranju, a i krema je narančaste boje. Odmah kad otvorite kremu preplavi vas jak citrusni mirus. U početku mi je to smetalo, no nakon što sam vidjela učinak kreme mi je prestalo smetati. Jako se lijepo maže na koži i nakon što je nanesete brzo se upije. Ova krema za razliku od drugih je bolja jer nakon nekog vremena korištenja koža stvarno bude mekanija i nahranjena.

Ja sam imala probleme sa suhim područjem oko očiju, pa bi mi puder i korektor upadali u borice i to bi sve izgledalo užasno. S ovom kremom sam stvarno vidjela razliku i svima bih je preporučila.

Najbolja krema za okoloočno područje
Najbolja krema za okoloočno područje
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.