Max Factor 2000 Calorie maskara

Max Factor 2000 Calorie maskara

Danas pišem o jednom kultnom proizvodu koji neće nikad izaći iz mode. A to je Max Factor 2000 Calorie maskara.

Max Factor 2000 Calorie maskara je maskara za koju ste sigurno najviše čuli. Na tržištu je oduvijek i mislim da će i zauvijek biti. Ja je osobno nisam nikad koristila jer je tržište prenapučeno maskrama i uvijek bih željela isprobati onu novu koja je izašla. Tako sam već pisala o nekim maskarama koje volim i koje koristim. To su It Cosmetics Superhero maskara koja je moj broj jedan oduvijek zauvijek. Znači, nijedna maskara joj nije do koljena, no ona je vodootporna i nije za svakodnevnu upotrebu. Nju koristim za neke svečanije situacije i onda kad znam da mi šminka treba dugo izdržati. Za svakodnevno korištenje definitivno mislim da je ova 2000 Calorie maskara. Ona je jako lagana, a opet crna. Produžit će vam trepavice i neće vam biti teška na očima. Dakle, ista maskara kao Superhero, samo što nije vodootporna.

Naravno, nijedna maskara ne može biti toliko savršena i bez mana. Meni se osobno događa to da mi se zna crno prenijeti na kapak, a tako i na sjenilo. Iskreno, ovo mi se događa s više manje svakom maskarom i ne znam što radim krivo jer stvarno pazim kako nanosim i uvijek mi tako završi. Osim toga, ova maskara je super. Koristim je svakodnevno i prelagano se skida s trepavica. Moram pohvaliti da mi se ne stvaraju grudice kao u nekim drugim maskarama i to je jedan jako veliki plus. U pakiranju se dobije 9ml proizvoda što je normalno za maskaru. Ima uobičajeno crno, plastično pakiranje sa zlatnim slovima. Ako tražite neku jeftinu, drogerijsku maskaru, a da je kvalitetna preporučam vam ovu. Na bolju nisam našla, ako vi imate neki favorit slobodono kažete pa da isprobam ako do sad nisam. Više o maskari pročitajte ovdje.

Max Factor 2000 Calorie maskara
Max Factor 2000 Calorie maskara
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.