Bourjois Always Fabulous puder

Bourjois Always Fabulous puder

Ovoj post rezerviran je za Bourjois Always Fabulous puder. Ovaj puder je nešto relativno novo na tržištu, pa da vidimo jel valja ili ne.

Ovaj, Bourjois Always Fabulous puder koristim otkad je došao na naše tržište. To je već neki duži vremenski period od dosta mjeseci. Kod ovog puderame privuklo to što tvrde da ti daje full coverage, da u sebi ima hijaluronsku kiselinu i spf 20. Još jedna stvar je to što nije mat, a samim time i težak za moju suhu kožu. Mislim da mu je cijena dosta niža od Bourjois Healthy Mix pudera, pa sam ga odlučila isprobat. Prvo, pakiranje u kojem dolazi je jako lijepo, staklena posuda sa rose gold čepom. Kad skinete čep, vidjeti ćete da ima jako kvalitetnu pumpicu što mi se jako sviđa. U jednoj bočici dobiti ćete 30ml proizvoda. Moja nijansa ovog pudera je 110 Light Vanilla i moram pohvaliti da imaju dosta svijetlu nijansu za mene.

Ovaj puder baš ima neki lijep prozračni miris, baš miriše na nešto prirodno. Smatram da malo oksidira nakon što se nanese na lice no ništa strašno. Sviđa mi se što vam daje neki prirodan sjaj kože i što nije mat. Ne bih rekla da ovaj puder ima punu pokrivnu moć kao što piše na bočici jer se meni uvijek vidi crvenilo kože ispod ovoga pudera. To mi je zapravo glavni problem zašto ga ne volim nositi. Mogu ga nositi onim danima kada nemam nikakve probleme s kožom, ali kad imam i najmanji problem to ne ispadne dobro. Pošto ja ne stavljam na sebe nikakve pudere u prahu ili kamenu, imam osjećaj da nakon dužeg nošenja postanem sjajna. To je baš čudno jer mi je koža suha i s tim puderom doslovno se događa druga reakcija kao kod masne kože. Smatram da je ovaj puder dobar kad želite negdje na kratko vrijeme

Bourjois Always Fabulous puder
Bourjois Always Fabulous puder
Total
6
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Urban Decay All nighter setting spray

Urban Decay All nighter setting spray

Next Post
Milk Makeup

Milk Makeup Blur Stick

Related Posts