The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Još jedan The Ordinary proizvod je upravo ovo 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil. Na hrvatski bismo ovo preveli kao 100% organsko hladno prešano ulje sjemenki ruže. O ovom proizvodu ste zapravo mogli i najviše čuti jer je najrazvikaniji.

Pružajući čisti, prirodni spas kože, The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil pun je vitaminima, antioksidansima i esencijalnim masnim kiselinama, za koje se zna da hidratiziraju i potiču glatku, ravnomjernu kožu. Kako bi se osiguralo da nijedan od sastojaka ne ugrožava kožu, ova formulacija je hladno prešana, jer svaki postupak ekstrakcije koji uključuje toplinu uzrokuje propadanje. Ovo ulje ruže omogućuje smanjenje znakova fotostarenja – prerano starenje uzrokovano o izlaganjem ultraljubičastom zračenju. Poznato je i da ispravlja tamne mrlje, hidratizira suhu, i čak smanjuje ožiljke i fine linije potičući staničnu regeneraciju.

Ovaj prozvod se koristi u jako malenim količinama pošto je to ulje. Ja, inače poznata po tome da koristim veliku količinu proizvoda, naučila sam to na teži način. Naime, ja bih istisnula doslovno jednu pumpicu na lice prije spavanja i naravno kako je to puno proizvoda ne bi se sve uspjelo upiti. Tako sam se budila s crvenim očima jer mi je ulje ušlo u oči, ali barem sam naučila. Dakle, preporučuje se koristiti ulje jedanput dnevno , idealno prije sapvanja i nakon što ste nanijeli proizvode na vodenoj bazi. Znači ja stavljam ovo ulje nakon hijaluronske kiseline o kojoj sam pisala u prijašnjem postu.

Tijekom korištenja ovog proizvoda, primjetila sam da mi lice više nije toliko suho, kad se ujutro probudim bude lijepo i mekano. U ovih 4 mjeseca koliko koristim proizvod, nisam potrošila ni pola bočice što znači da će vam dugo trajati. Ako želite još jeftiniju, a dobru verziju ovog ulja, savjetujem vam da kupite Wildrose ulje od Alverde koje imate u svakom Dm-u. Možda mi jedino kod tog ulja lice bude masno na površini kože, ali ne trajno.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.