pokvarena šminka

Kako izgleda pokvarena šminka

Kao i svi ostali proizvodi, i šminka ima svoj vijek trajanja koji može i ne mora biti taj koji je naznačen na samom proizvodu. Zato je bitno znati i naučiti kako izgleda pokvarena šminka.

Pokvarena šminka nema neki univerzalni izgled kako biste je lakše prepoznali. Naglasak se stavlja na to kako šminka izgleda danas s obzirom na to kako je prije izgledala. Važno je obratiti pozornost na teksturu, boju i miris proizvoda. Naime, svaki proizvod ima svoj vijek trajanja i kod kremastih i tekućih proizvoda je to nešto manje nego kod praškastih proizvoda. Tako da već možete znati da će vam palete sjenila, bronzeri i rumenila u prahu duže izdržati od onih kremastih. Najgore je kad se neki skupi proizvod (a znamo da je šminka sve skuplja i skuplja) pokvari relativno brzo. Tako se desilo i meni pa sam zato odlučila napisati ovaj post i prikazati kako to izgleda jedan proizvod kojemu je istekao rok trajanja.

Radi se o Hollywood Contour Wand o kojem možete pročitati više ovdje. To je kremasti bronzer čija je cijena 38 €, a dobije se 12 ml proizvoda. Ovaj proizvod je meni već drugi isti takav i bila sam zadovoljna njime. Nisam ga koristila neko vrijeme, i jedanput sam ga htjela koristiti i primijetila sam da čudno izgleda. Proizvod je izgledao nekako mokro (vidljivo na slici), a imao je i čudan miris. Ja sam još uvijek bila uvjerena da proizvodu nije ništa te sam ga malo istisnula van i primijetila sam da se odvaja. Kao da se pigmentirani dio odvaja od nekog masnog proizirnog što se može vidjeti na slici. Uz izgled i miris, meni je ovo bilo dovoljno da više ne koristim taj proizvod. Najviše me iznenadilo to što proizvod nije bio star ni godinu dana, jer nikad mi se takvo što nije desilo.

pokvarena šminka
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.