The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Evo i zadnje od tri The Ordinary stvari koje trenutno koristim u svojoj skincare rutini. Riječ je o The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Nakon hijaluronske kiseline i ružinog ulja, došao je red i na piling.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution nije ono na što prvo pomislite kad kažete piling. Sve osim uobičajenog, ovaj piling rješenje ujedinjuje AHA i BHA kiseline kako bi ponudilo dubok piling i pomoglo u borbi s mrljama za poboljšani sjaj kože. Alfa hidroksilne kiseline (AHA) eksfoliraju gornji sloj kože radi svjetlijeg i ravnomjernijeg izgleda, dok beta hidroksilne kiseline (BHA) dublje iscrpljuju kožu kako bi očistile zagušenja pora – zajedno korjenito poboljšavaju izgled teksture kože.

Ovaj proizvod može biti prejak za vašu kožu ako vam je osjetljiva i ne paše svima. Dakle, piling se treba nanijeti na čisto, suho lice. Ako vam lice nije suho, posušite ga jer ne smije ići na mokro lice. Sa kapaljkom proizvod možete istisnuti na prste i u tankom sloju razmažite ga prstima po licu. Nemojte ni slučajno u blizini očiju da nebi imali probleme. Proizvod ostavite na licu najviše 10 minuta i nakon toga ga isppreite mlačnom vodom. Dovoljno ga je koristiti dvaput na tjedan kako vam nebi iritirao kožu lica. Ako ste sve radili kako piše u uputsvima i vidite da vam iritira kožu, da vam smeta, najbolje ga ne koristiti. Na primjer, nemojte ga stavljati ni slučajno na neke otvorene rane. Meni se znalo desiti ako stavim na malu ranicu od prištića da me jako peće pa to izbjegavajte.

Cult Beauty Ltd.

Ovaj piling na prvu doslovno izgleda kao krv i tako je nekako gusti kao krv. Naime, kad ga otvorite mene izgledom i mirisom podsjeća na kompot od višnje. Ako ovo ne miriši na višnju, onda ne znam na šta miriši. Ne trebate ga koristiti puno, dobro je prvo isprobati na manjem dijelu da vidite jel vam odgovara. Još sam zaboravila napisati da ga je najbolje koristiti navečer da nebi sunce loše reagiralo na vašem licu. Nakon korištenja, lice mi bude zaglađenije, sjajnije i zašto ga ja volim koristiti je to jer mi nekako pročisti pore što nisam do sad nikad osjetila.

Drugi The Ordinary proizvodi

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% +B5

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.