Catrice Hydro Brow gel za obrve

Catrice Hydro Brow gel za obrve

U ovome postu vam donosim jedan novi drogerijski proizvod, a to je Catrice Hydro Brow gel za obrve. Ako vas zanima moje mišljenje o njemu, nastavite čitati.

Ovaj Catrice Hydro Brow gel za obrve je relativno novi proizvod. Dostupan je u Dm-u, Mulleru,Bipi pa ga tamo možete pronaći. Inače, ja koristim ovaj proizvod samo zato jer ne mogu pronaći drugi gel za obrve. Ovaj gel za obrve nije dobar. Stvarno ne radi svoj posao. Obrve miveć nakon pola sata ne stoje na mjestu. Ako stavim puno proizvoda, sve obrve mi budu sljepljene i osjeća se taj gel koji se pretvori u bijelu boju. Bilo bi dobro da mi ta bijela boja bude samo na obrvama, no bude i na koži i baš je ružno za vidjeti i osjetiti. Jedino kako se možete riješiti toga je s vodom. Taj gel nije ni u potpunosti proziran i ima u sebi mjehure zraka.

Ovaj proizvod stvarno ne bih nikome preporučila, osim ako imate slabe dlake na obrvama. Sa mnom to nije slučaj pa mi zato ni ne paše. Da bi mi gel bio jači i izdržao ja ga pomiješam s Anastasia Beverly Hills Brow Freeze 8g“>Anastasia Beverly Hills Brow Freeze gelom koji pak mi je prejaki o kojem možete čitati ovdje. Meni najbolji prozirni gel za obrve je također od “>ABH o kojem možete pročitati ovdje. On baš ima vodenastu teksturu, a dovoljno je jak i vaše obrve drži na mjestu cijeli dan. Iako je ovo puno skuplji proizvod, stvarno vjerujem da je bolje kupiti njega nego pet drogerijskih i ne biti zadovoljan njima. Još jedan gel za obrve koji koristim je Milk Makeup KUSH Fiber Brow Gel – MJ“>Milk Makeup Kush fiber brow gel koji je isto super. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog proizvoda je četkica koja je jako mala. To su neke sitnice koje mi ne odgovaraju, no ipak je super gel za obrve.

Catrice Hydro Brow gel za obrve

Milk Makeup KUSH Fiber Brow Gel – MJ“>Milk Makeup Kush fiber brow gel koji je isto super. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog proizvoda je četkica koja je jako mala. To su neke sitnice koje mi ne odgovaraju, no ipak je super gel za obrve.

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.