Aura All Year Bronze bronzer

Aura All Year Bronze bronzer

Danas će biti riječi o Aura All Year Bronze bronzer. Ne pišem puno o bronzerima i rumenilima, ali mislim da je definitivno došlo vrijeme da počnem.

Aura All Year Bronze bronzer dolazi u nijansi 908 Bronze Bay koju ja imam. Čini mi se da kod nas ima još jedna nijansa koja je više shimmerasta. Ja sam ovaj bronzer kupila u Bipi, a kao i što vidimo, ima ga i za kupiti na Pink Pandi. Cijena na Pink Pandi je 74,99 kn što bismo mogli zaključiti da očekujemo puno od ovog bronzera.

Ovaj Aura bronzer dolazi u crnom pakiranju s bijelim slovima. Pakiranje veliko i plastično, a u sebi sadrži 18g bronzera. Na pakiranju piše da je ovo bronzer za lice i za tijelo. Dakle, količina koju dobijete za novce je stvarno opravdana jer dobijete jako puno proizvoda. Štovište, dobijete dvije nijanse bronzera, svijetlu i tamniju. Ja nekako volim izmiješati te dvije nijanse ili koristim samo jednu. Nijanse nisu jako pigmentirane pa se ne morate bojati da ćete nanijeti previše proizvoda na lice. Nijanse su mat, ali na sam pogled kao da sadrže sitne čestice sjaja. Meni se ovaj proizvod sviđa zbog toga jer je mat, jer ne želim da mi bronzer bude sjajni. Za nekakav sjaj koristim highlighter.

Ovaj Aura All Year Bronze bronzer bih okarakterizirala kao okej. Malo se teže kistom oblikuje na licu, ali sasvim solidno. Ja ga koristim svakodnevno i jako sporo se troši, znači da ćete ga imati sve dok mu ne istekne rok trajanja. Jako je praktičan jer je tako velik pa možete koristiti i najveći kist. Da ću ga opet kupiti kad ga potrošim, vjerovatno neću nego ću isprobati neke druge proizvode, od Aure ili ne, tko zna. Ako vas zanimaju neki drugi bronzeri, slobodno pišite ili ako imate za preporučiti druge, slobodno.

Aura All Year Bronze bronzer
Aura All Year Bronze bronzer
Aura All Year Bronze bronzer


Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.