Maybelline Superstay tintirani serum

Maybelline Superstay tintirani serum

Na naše tržište je stigao još jedan tintirani serum, i to je Maybelline Superstay tintirani serum.

Maybelline Superstay tintirani serum nedavno je stigao u drogerije i online shopove. U zadnje vrijeme su mi nekako draži tintirani serumi za svaki dan jer su lagani na koži, a opet imaju prekrivnu moć. Dosad sam isporbala True match tintirani serum o kojem možete čitati ovdje. Taj tintirani serum mi se nije skorz svidio jer mi je nekako sušio lice. Smatram da je više za masniju kožu, nikako za suhu. Koristila sam ga samo da ga potrošim i jer ga je bilo jednostavno koristiti i blendati. Ovaj Maybelline tintirani serum bi trebao biti više za suhu kožu pa sam ga zato i kupila da ga isprobam. Serum se može kupiti notino i u dm-u. Preporučila bih svakako notino jer imaju dostupnih više nijansi, dok kad sam kupovala u dm-u su imali samo jednu nijansu i to tamnu. Na kraju sam i kupila na obadvije stranice ovaj proizvod jer se online ne može dobro vidjeti kakva je nijansa.

Cijena ovog proizvoda u Dm-u je 15,90 €, dok na Notinu cijena varira valjda ovisno o potražnji svake nijanse. Tako se na Notinu cijena kreće od čak od 13,50 € do 16,00 €, a i često imaju popuste. Kad sam isprobala ovaj proizvod odmah mi se svidio, no htjela sam ga i dalje isprobavati. Za moju, suhu kožu je jako dobar, ne isušuje je i lako se blenda. Nijansa koja mi je na kraju odgovarala je 02, dok mi je 10 bila pretamna. Možda će biti dobra za ljeto, no i za tad mi izgleda pretamna nijansa. Ukoliko imate suhu kožu i tražite neki laganiji serum, da nije puder, ovaj proizvod je savršen za vas. Jedino što je dosta skup, pa bih svakako birala kupiti ga tamo gdje ima više popusta.

Maybelline Superstay tintirani serum
Maybelline Superstay tintirani serum
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.