Kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku

Kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku

U ovom postu ću napisati sve o tome kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku. Pošto ja nisam našla puno informacija online, nadam se da će nekome poslužiti.

Sigurno ste kao i ja sto puta zažalili što kod nas nema Sephore. Što kod nas nema dostupnih svih proizvoda kao u drugim državama. Zato vam ja u ovome postu donosim kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku. Ovaj post pišem u rujnu 2020. godine pa ako ćete čitati nekada kasnije, imajte na umu da se neke stvari mogu promijeniti. Naime, tražila sam na svim mogućim stranicama Sephore EU jel imaju shipping za Hrvatsku. U ovom trenutku, jedino je moguće naručiti iz Sephore.fr . Prije možda pola godine, bilo je moguće naručiti i iz Sephore.cz , ali više se ne može, ne znam zašto. Ostale europske Sephore ne nude shipping za Hrvatsku, ali npr. Sephora. de nudi shipping za Austriju pa možete tako naručiti ako vam odgovara.

Kad sam saznala da barem jedna Sephora nudi dostavu za Hrvatsku bila sam presretna. No, sreća nije dugo trajala. Naime, cijena dostave za bilo koju narudžbu je 30 eura. UPDATE: Smanjili su dostavu na 10 eura! Dakle, vi možete naručiti jednu ili deset stvari i opet ćete dostavu morati platiti 30 eura. Da vas to ne obeshrabri, jako često imaju nekakva sniženja i doslovno s tih 30 eura možete pokriti cijenu proizvoda bez sniženja. Znam da nije idealna cijena, no ja sam tako kupila neke proizvode koje ne mogu naručiti ni sa koje druge online stranice, npr. Milk Makeup. Trenutno isto imaju popuste i to čak do 50%. Ako volite parfeme, ovaj popust je savršen za vas. Još bih preporučila Urban Decay Naked palete, od kojih je i nova, ljubičasta na popustu. Trenutno su aktualni adventski kalendari pa možete provjeriti i vidjeti sviđa li vam se što. Ako čitate ovaj post i imate neke druge informacije za dostavu iz Sephore, slobodno komentirajte! Svaka informacija dobro dođe.

Kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku
Kako naručiti iz Sephore za Hrvatsku
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.