Huda Beauty Glow Gift Set

Huda Beauty Glow Gift Set

U ovome postu možete saznati o još jednom Huda Beauty božićnom setu. Riječ je o Huda Beauty Glow Gift Set, a ako vas zanima više o ovome proizvodu, nastavite čitati.

U prošlom postu pisala sam o Huda Beauty Kiss Gift set, a ovdje vam pišem o Huda Beauty Glow Gift Set. Ovo je zapravo set Hudinog skincare brenda Wishful, no sve zajedno prodaje pa mogu i tako napisati. Pakiranje ovog seta je predivno, svjetlo ljubičasto i također je u obliku zvijezde. Tu zvijezdu možete staviti na bor kao ukras kako bi upotpunila cijeli ugođaj. Ovaj set možete kupiti na Huda Beauty Shop stranici ili na Cult Beauty. Na Huda Beauty Shop cijena ovog seta je 18 dolara. Na Cult Beauty stranici cijena seta je 16 funti. Ovo nije set gdje ćete dobiti makeup proizvode, već skincare proizvode. Oni dolaze u mini obliku i dobijetete dva proizvoda. Ako znate za Hudu Beauty, onda znate da njezina kozmetika nije jeftina i svaku priliku gdje je nešto jeftinije treba iskoristiti i kupiti.

U ovom setu se dobiju dva skincare proizvoda, od kojeg ja jedan obožavam. To je Wishful Yo Glow piling za lice. Ovaj prozvod sam već dvaputa ponovno kupila i stvarno ga volim koristiti. U ovom setu ćete dobiti 20ml tog proizvoda što je i manje od mini proizvoda. Mini proizvod je veličine 40ml, a ovo je još manje. Drugi proizvod koji se dobije u setu je Honey Balm krema za lice. Ovog proizvoda dobijete 10g i ljubičaste je boje. Ova krema se čini jako bogata kada sam je stavila na ruku. Važna stvar je da jako miriši na lavandu jer je lavanda baš jedan od glavnih sastojaka ove kreme. Ovaj set je dobra prilika da i vi isprobate ove proizvode jer su u manjem pakiranju nećete potrošiti puno novaca na fullsize pakiranje pa na kraju vidjeti da vam ne pašu.

Huda Beauty Glow Gift Set
Huda Beauty Glow Gift Set
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.