L'oreal Paris Infaillible korektor

L’oreal Paris Infaillible korektor

Nastavljam sa svojom serijom recenzija o korektorima i danas je na redu L’oreal Paris Infaillible korektor.Ovo je relativno novi korektor na našem tržištu (nešto manje od godinu dana) pa sam ga odlučila isprobati.

Ovaj, L’oreal Paris Infaillible korektor ste možda vidjeli na raznim youtube videima poznatih beauty youtubera koji ovaj korektor uspoređuju s Tarte Shape Tape korektorom. Svi oni su došli do zaključka da je ovaj korektor upravo dupe (jeftinija zamjena) za onaj koji je skupi. Nastavite čitati kako biste saznali više o ovom korektoru.

Ovaj korektor dolazi u stvarno velikom pakiranju i već samim izgledom podsjeća na Shape Tape. Pakiranje je prozirno s recimo šarenim čepom na kojem se nalazi veliki aplikator. Aplikator je stvarno velik, širok i pomalo krut i tvrd. Ne sviđa mi se što je tako kruti jer se onda ne prilagođava vašoj koži i možda nekim nepravilnostima. Za proizvod ćete morati izdvojiti oko 70 kuna, a za tu cijenu ćete dobiti stvarno puno proizvoda, 11 ml. Možemo povuć paralelu pa ćete tako za Fit Me korektor dobiti 6,8 ml, a za Shape Tape 10ml. Ovaj korektor je jako gust i baš zbog toga ne treba puno proizvoda, već samo malo. S malom količinom proizvoda možete postići veliku pokrivnost.

Kao i kod shape Tape, smatram da mi je ovaj korektor malo pretežak za područje ispod očiju. Ako želim sakriti neke nepravilnosti po licu je super. Glavna razlika između ovog korektora i Shape Tape je ta što je Shape Tape nekako više kremast i lakše se razmazuje. Time se i sporije suši dok ćete ovaj morati puno brže razmazati kako nebi ostao kao jedna velika mrlja na vašem licu. Ovaj korektor može se smatrati kao dupe za Shape Tape. Ako tražite jedan jako jaki korektor s velikom pokrivnom moći, u potpunosti vam ga preporučavam. Nadam se da vam se svidio i ovaj post.

L'oreal Paris Infaillible korektor
L'oreal Paris Infaillible korektor

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.