Tarte Shape Tape korektor

Tarte Shape Tape korektor

Danas ću pisati o takozvanom najboljem korektoru koji postoji, a to je Tarte Shape Tape korektor. Ovaj korektor je upravo najdraži korektor skoro svih beauty gurua. Nastavi čitati i vidjet ćeš jel stvarno toliko poseban.

Tarte Shape Tape korektor nemoguće je kupiti u nekoj prodavaonici u Hrvatskoj ili naručiti s neke europske stranice. Zašto to govorim je jer ako naručujuete iz Amerike ili neke druge države koja nije u Europskoj Uniji, morate paziti na to koliko ćete novaca potrošiti ukoliko ne želite plačati porez. Ako ne želite plaćati porez, iznos vaše košarice ne smije prijeći 22 €. Ja sam ovaj korektor u mini verziji naručila s Tarte stranice kada su nudili besplatnu dostavu i još dodatne popsute. Puno američkih stranica ima često bespalatnu dostavu, ali najčesšće to bude samo za pošiljke unutar SAD-a. Takva priča nije s Tarte-om jer oni konstantno imaju velike popuste i besplatnu internacionalnu dostavu. Paketu treba najviše dva tjedna da stigne iz Amerike do Hrvatske.

Sam korektor dolazi u prozirnom pakiranju s ljubičasto zlatnim čepom. Ja sam naručila Shape Tape korektor u travel size pakiranju pa je on dosta manji od prave veličine i ima manji aplikator. Dobra stvar kod travel size je to što je dostupan u svim nijansama kao i onaj normalne veličine. Iako je travel size, u samom pakiranju se nalazi normalna količina proizvoda, tj 1 ml. Korektor je dosta gust i treba ga mala količina kako biste prekrili nepravilnosti koje želite prekriti. Meni iskreno je malo pregust i pretežak jer mi nakuplja u borama ispod očiju. Prekrivna moć ovog korektora je jako velika. Općenito mi više odgovaraju neki laganiji korektori, a da imaju veliku pokrivnu moć, a ovaj mi je ipak pretežak.

Uskoro vam donosim nove recenzija Tarte proizvoda tako da znate vrijedi li ih kupiti. Nadam se da vam se ova recenzija korektora svidjela.

Tarte Shape Tape korektor
Tarte Shape Tape korektor
Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Maybelline Fit Me korektor

Maybelline Fit Me korektor

Next Post
L'oreal Paris Infaillible korektor

L’oreal Paris Infaillible korektor

Related Posts