Juvia's Place The Nubian highlighter

Juvia’s Place The Nubian highlighter

Danas ću pisati o Juvia’s Place The Nubian highlighter Nefertiti. Ovo je moj prvi proizvod koji sam isprobala od brenda Juvia’s Place. Ako vas zanima više o ovom proizvodu, nastavite čitati ovaj post.

Za brend Juvia’s Place mogli ste čuti kroz njihov puder s velikom pokrivnom moći ijako pigmentirana sjenila. Ja vam danas donosim recenziju o Juvia’s Place The Nubian highlighter u nijansi Nefertiti. Ove sve proizvode možete naručiti na Beauty Bay-u gdje znaju biti često na popustu. Cijena ovog proizvoda je 16 €, a za te novce dobijete 8 grama proizvoda. Cijeli njiihov brend je inspiriran afričkom kulturom što se najviše vidi na pakiranju proizvoda. Jako puno značaja daju pakiranju što mi se jako sviđa.

Ovaj Juvia’s Place The Nubian highlighter u nijansi Nefertiti je zapravo najsvjetlija nijansa i zato sam je odabrala. Iako je nijansa najsvjetlija što je imaju, meni je još uvijek malo pretamna i jako je sjajna. Dakle, kao što sam rekla, proizvod je jako intenzivno sjajaj što i piše na njihovoj stranici i dovoljno ga je sasvim malo kako biste dobili željan efekt. Ovo je fino mljeveni prah kojeg je zapravo teško malo staviti na kist. Boja ovog highlightera je zlatna i rekla bih da nije za dnevni makeup, nego više za noćni.

Samo pakiranje je proizrno s crvenim poklopcem na kojem su zlatna slova. Pakiranje je jako lijepo i iskreno ništa posebno. Kad otvorite poklopac morate biti oprezni jer proizvod jako lako prospete van. Naime, ima sito kroz koje vi istresete proizvod, ali kad jedanput istresete, taj isti proizvod se ne vraća nazad i lako se prospe. Sve u svemu, ovo je highlighter i on radi svoj posao. Štoviše, ako stvarno volite staviti puno highlightera i ako ga volite, s ovim proizvodom nećete pogriješiti. Definitivno sljedeći proizvod koji bih htjela isprobati brenda Juvia’s Place je njihov puder, a do tad čitajte druge postove.

Juvia's Place The Nubian highlighter
Juvia's Place The Nubian highlighter
Juvia's Place The Nubian highlighter
Juvia's Place The Nubian highlighter
Total
10
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Cover FX Perfect Setting Powder

Cover FX Perfect Setting Powder

Next Post
Maybelline Fit Me korektor

Maybelline Fit Me korektor

Related Posts