Kako odabrati dobru make up spužvicu

Kako odabrati dobru make up spužvicu

U današnje vrijeme nema žene koja ne koristi neku make up spužvicu. Na tržištu ih ima stvarno puno i to različitih cijena i modela.  Tu se postavlja pitanje kako odabrati dobru make up spužvicu?

Što uopće znači dobra make up spužvica? Jako je teško pronaći make up spužvicu koja će svima odgovarat kvalitetom i cijenom, ali evo nekih karakteristika koje svaka treba imati.  Ako već neko vrijeme koristite make up spužvice onda ćete znati koja vam je bolja i kakva je. Dakle, usporedit ću dvije make up spužvice koje koštaju otprilike isto, a različite su kvalitete. Ovim postom ću samo potvrditi da je dobro čitati recenzije proizvoda prije nego što kupite isti proizvod.

Kako odabrati dobru make up spužvicu

Ovdje će biti riječ o ELF Cosmetics i Real Techniques make up spužvici.  ELF kozmetika nedavno je došla na police Bipe i koliko sam vidjela ljudi se žale da je dosta skupa s obzirom na neke online dućane gdje se može nabaviti po jeftinijoj cijeni.  Dakle, spužvica je normalnog oblika i rozne boje.  Sama spužva kao materijal je dosta tvrda pa čak i kad se namoči vodom. Kad se namoči vodom, teško ju je osušiti i bude dosta vlažna. Stvar je u tome da onda puder ne sjeda lijepo na lice i čak se i obriše malo. Još jedna stvar, teško ju je skroz oprati i uvijek ostane malo pudera na njoj. Da ova make up spužvica košta 20 kuna, rekla bih okej, dobila sam onoliko koliko sam platila. Naime, spužvica košta oko 60,70 kuna i ne vrijedi te novce.

Kako odabrati dobru make up spužvicu

Druga make up spužvica je Real Techniques spužvica koja košta isto kao i ELF. Riječ o dvjema potpuno drugačijim spužvicama. Real Techniques make up spužvicu možete kupiti i biti ćete prezadovoljni. Uglavnom, ova spužvica je napravljena od drugačije spužve, mekanije. Malo ju navlažite, ocijedite i super je za nanošenje pudera. Jako se lako čisti i ne ostaju smeđe mrlje na njoj od pudera što je najbitnije. Kada tapkate puder, on se ravnomjerno nanosi na kožu i ne skida ga. 

Kako odabrati dobru make up spužvicu

Nadam se da će vam ovaj post pomoći i zapamtite: nemojte nešto kupiti samo zato jer zvuči egzotično, jer je novo na tržištu ili zato jer puno košta. Cijena nekad je, a nekad nije omjer kvalitete. 

Total
4
Shares
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Previous Post
Zašto ćete se zaljubiti u Rituals proizvode

Zašto ćete se zaljubiti u Rituals proizvode

Next Post
Veliki povratak samta u modu

Veliki povratak samta u modu

Related Posts