Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray

U ovome postu možete čitati o Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray i moje mišljenje o ovom proizvodu. Ako vas zanima više, nastavite čitati.

Dosad nisam nekako koristila baš sprejeve za setiranje šminke, nego su to uglavnom bili neki sprejevi koji daju svježinu licu ili nešto u tom smjeru. Odlučila sam isprobati ovaj fiksator šminke jer sam vidjela da kad ga nanesete, šminka se ne pomjera s lica, a opet nije matirajuć i ne isušuje vam lice. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray možete kupiti na Cult Beauty ili na Asosu, a da nemate nikakvih dodatnih troškova carinjenja za Hrvatsku. Ja sam uzela mini verziju kojoj je cijena 15 funti i dobijete 34 ml proizvoda. Fullsize proizvodu je cijena 30 funti i dobijete 100ml proizvoda. Ako želite isporbati proizvod kao i ja, smatram da je dovoljno kupiti manju verziju. Ako će vam se svidjeti, uvijek možete kupiti opet, a i onu veću verziju.

Kad otvorite ovaj proizvod, vidjet ćete da ima dosta običan raspršivač. Kad sam ja to vidjela odmah sam se zabrinula da neće sve ravnomjerno raspršavati, nego da će onako malo po malo i da će krupne kapljice padati po licu. No ovo je stvarno dobar i fini raspršivač. Fiksator ima lagani florani miris, no ništa pretjerano i ništa jako jako. Ono najbolje što se meni sviđa je da nije matirajući. To znači da mi lice nakon što ga nanesem neće biti suho i patiti još sljedećih par dana kao na primjer s Urban Decay fiksatorom. Ovaj proizvod mi se stvarno sviđa, pogotovo sad kad moramo svugdje nositi maske. Ostane malo pudera na maski, ali ne onoliko koliko kad ne stvaite fiksator. Najviše zapravo ostane na području gdje je nos ili neki tako izraženi dijelovi lica. Ovo mi je najbolji fiksator koji sam probala do sad, ako probam koji bolji javim!

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Comments

  • This is certainly a well-written article and very thorough. It is really useful to have this on hand when purchasing branded make-up. Many thanks for the informative article.I look forward to your next blog post. I really like it. Well done!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.