Natasha Denona Mini retro paleta

Natasha Denona Mini retro paleta

U ovome postu vam donosim paletu u koju sam se odmah zaljubila kad sam je vidjela. To je Natasha Denona Mini retro paleta. Ako vas zanima više o ovoj paleti ili općenito o Natasha Denona paletama, nastavite čitati.

Ova Natasha Denona Mini retro paleta Mini Eyeshadow Palette je mini paleta kako joj i ime kaže. Sastoji se od pet nijansi sjenila različitih finiša. Tih pet nijansi trebaju vam dati savršeni retro look. Ovu paletu sam čekala da stigne na Cult Beauty, no vjerojatno se prije raspordala nego sam je ja primjetila. Zato sam je kupila na Sephora France stranici. Sada sam vidjela da je možete kupiti i na Cult Beauty pa provjerite ako vas zanima. Cijena ove palete je 25 eura na Sephora stranici i 22 funte na Cult Beauty. Svako sjenilo ima 0.8 grama što znači da cijeli paleta sadrži 4 grama proizvoda. Možda vam se ova paleta čini mala, no to su njezine prepozantljive palete.

Natasha Denona je poznata kao brend s jako velikom kvalitetom proizvoda. Naravno, tu kvalitetu dobijete i u ovoj paleti. Ako vam se ne sviđaju nijanse u ovoj Retro plaeti, možete pogledati Coral paletu o kojoj sam pisala, ili neku drugu njezinu paletu. Ova paleta se sastoji od pet nijansi, od kojih su dvije mat nijanse, a tri su shimmeri. Ovi shimmeri se razlikuju, pa je rozna nijansa drugačije teksture nego ostale dvije. Moram reći da je ova paleta jako kvalitetna i jako pigmentirana. Savršena je za svaki dan, ali isto tako i za neku svečanu prigodu. Može vam stati u skoro svaku torbicu, a savršena je za putovanje. Shimmer nijanse su kremaste i mogu se koristiti i prstima i kistom. Rijetko koje shimmer nijanse ispadnu dobre kad ih nanosite kistom, no ove jesu. Ako tražite poklon za nekoga, ovo je savršena paleta za svaku priliku, a nećete potrošiti puno novaca na nju.

Natasha Denona Mini retro paleta

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.