Huda Beauty Kiss Gift set

Huda Beauty Kiss Gift set

Ovo je još jedan mali i slatki božićni poklon paket koji će obradovati svaku osobu. To je Huda Beauty Kiss Gift set. Sve prijedloge božićnih poklona možete pronaći u kategoriji CHRISTMAS GIFTS.

Ovaj Huda Beauty Kiss Gift set je savršen minimalni božićni poklon s kojim će svi biti zadovoljni. Prvo, vi ćete biti zadovljni jer nećete potrošiti puno novaca, a pokloniti ćete nešto ugodno oku i kvalitetno. Drugo, osoba koja dobije ovaj poklon će se obradovati jer će dobiti neki Huda Beauty proizvod. Ovaj proizvod možete kupiti na Huda Beauty Shop stranici ili Cult Beauty stranici. Cijena ovog seta na Huda Beauty Shop stranici je 19 dolara, dok je cijena na Cult Beauty 16 funti. Uz ovu cijenu vrlo često možete dobiti popust na Cult Beauty pa bude i manje. Moram spomenuti samo pakiranje jer je predivno. Pakiranje je u obliku zvijezde i rozne je boje. Najbolje od svega je to što se može staviti na bor i može biti ukras na boru, a zapravo je poklon. Zbog ovakvog pakiranja ni ne morate razmišljati o pakiranju u ukrasni papir.

U ovome paketu dobiju se dva proizvoda. Oba dva proizvoda su balzami za usne i drugačijih su nijansi. Proizvodi su u mini obliku i u svakom balzamu dobijete 1.8 ml proizvoda. Smatram da je ovo dobar poklon za svakoga i pogotovo ako ne želite potrošiti puno novaca,a želite nekome pokazati da mislite na njega. Huda Beauty ima puno božićnih paketa, od kojih ću vam ja još o nekima pisati pa ćete moći saznati više o njima. Uz svoj Huda Beauty brand, ima i skincare brend Wishful. Ja jako volim Wishful, a pogotovo koristiti Yo Glow piling za lice. U sljedećim postovima vam donosim božićne pakete baš s ovim proizvodom pa obavezno pogledajte. Više proizvoda možete pronaći na Huda Beauty Shop te na Cult Beauty stranici. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe, ili drugima kao poklon.

Huda Beauty Kiss Gift set
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.