Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub

Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub

U ovom postu pišem vam o Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub. Ovo je prvi proizvod Wishful Skin-a i ako vas zanima više nastavite čitati.

Dakle, Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub je prvi proizvod Hudinog brenda Wishful Skin-a. Ovaj proizvod možete kupiti na Cult Beauty ili hudabeauty.com za Europu. Dostupan je u dvije veličine pa možete kupiti manji i vidjeti je li odgovara vašoj koži ili ne. Naime, ja sam prvo došla u dodir s ovim proizvodom tako što sam dobila tester s jednom narudžbom s Cult Beauty. Iskreno, nisam vidjela nikakvu razliku prije i nakon što sam koristila proizvod. Ocjenila sam ga “niš koristi”. Ni sama ne znam kako sam se odlučila priuštiti pravi proizvod, doduše u mini varijanti. Moram reći da mini varijanta nije uopće tako malo i stvarno ima dosta proizvoda unutra. U mini proizvodu ima 18 ml, a u onom normalne veličine 100ml. Proizvod je bijele boje i teksture je kao gel. Nije tekući, a nije ni skrou kruti.

Wishful Yo Glow enzimski piling je blistavi, glatki piling od kiselina i enzima, koji nježno uklanja mrtve stanice i poboljšava teksturu vaše kože i brzo vraćaju izgubljeni sjaj. Ovu rečenicu sam kopirala s njihove stranice. Što je istina u ovoj rečenici je to što nakon što ga koristite koža vam doslovno sjaji! Nikad to nisam doživjela, ali baš se primjeti. On je prikazan tako da uklanja mrtve stanice kože i da vam te iste stanice kože ostaju na licu i rukama. To nije istina da vam na rukama ostajau mrtve stanice kože, već proizvod. To odmah primjetite kad ga jedanput koristite. Ovaj piling trebate koristiti na suhoj i čistoj koži par puta na tjedan. Ja sam jako zadovoljna ovim proizvodom i zasigurno ću ga koristiti još i opet kupiti. Za više informacija općenito o Wishful Skin možete pročitati ovdje, a za proizvode ovdje i ovdje.

Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub
Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub
Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.