U ovom postu pišem vam o Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub. Ovo je prvi proizvod Wishful Skin-a i ako vas zanima više nastavite čitati.

Dakle, Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub je prvi proizvod Hudinog brenda Wishful Skin-a. Ovaj proizvod možete kupiti na Cult Beauty ili hudabeauty.com za Europu. Dostupan je u dvije veličine pa možete kupiti manji i vidjeti je li odgovara vašoj koži ili ne. Naime, ja sam prvo došla u dodir s ovim proizvodom tako što sam dobila tester s jednom narudžbom s Cult Beauty. Iskreno, nisam vidjela nikakvu razliku prije i nakon što sam koristila proizvod. Ocjenila sam ga “niš koristi”. Ni sama ne znam kako sam se odlučila priuštiti pravi proizvod, doduše u mini varijanti. Moram reći da mini varijanta nije uopće tako malo i stvarno ima dosta proizvoda unutra. U mini proizvodu ima 18 ml, a u onom normalne veličine 100ml. Proizvod je bijele boje i teksture je kao gel. Nije tekući, a nije ni skrou kruti.

Wishful Yo Glow enzimski piling je blistavi, glatki piling od kiselina i enzima, koji nježno uklanja mrtve stanice i poboljšava teksturu vaše kože i brzo vraćaju izgubljeni sjaj. Ovu rečenicu sam kopirala s njihove stranice. Što je istina u ovoj rečenici je to što nakon što ga koristite koža vam doslovno sjaji! Nikad to nisam doživjela, ali baš se primjeti. On je prikazan tako da uklanja mrtve stanice kože i da vam te iste stanice kože ostaju na licu i rukama. To nije istina da vam na rukama ostajau mrtve stanice kože, već proizvod. To odmah primjetite kad ga jedanput koristite. Ovaj piling trebate koristiti na suhoj i čistoj koži par puta na tjedan. Ja sam jako zadovoljna ovim proizvodom i zasigurno ću ga koristiti još i opet kupiti. Za više informacija općenito o Wishful Skin možete pročitati ovdje, a za proizvode ovdje i ovdje.

Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub
Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub
Wishful Skin Yo Glow Enzyme Scrub
Author

Nulla dies sine linea

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.