Essence You better work maskara

Essence You better work maskara

Tražite neku jeftinu, a dobru maskaru? Onda ste na pravom mjestu jer ovdje pišem o Essence You better work maskara.

Essence You better work maskara je pravo otkriće za mene. Naime, ova cijena ne samo što košta 26 kuna, nego je i stvarno dobra. Ako vas zanima što čini ovu maskaru toliko dobrom nastavite čitati. Dakle, cijena ne određuje kvalitetu proizvoda. Nitko vam ne garantira da će onaj najskuplji proizvod biti i najbolji i suprotno. Tako se može desiti da su skupi proizvodi loši, a oni jeftiniji jako dobri. Ovu maskaru sam slučajno kupila. Nisam prije ni čula za nju, ni vidjela je nigdje. Prvo što me oduševilo kod ove maskare je četkica. Ona je plastična i ima dosta duge ove sa strane četkice. Meni maskare s plastičnom četkicom pašu bolje i lakše ih nanosim. Pakiranje je bijelo i plastično s tirkiznim zatvaračem tako da baš i lijepo izgleda. Maskara nema nikakv poseban miris.

Kod ove maskare mi se sviđa to što se ne stvaraju grudice i ne preslikava mi se na kapak. Tek kad sam se našla na kiši sam primjetila da je vodootporna jer se ništa nije razmazalo. Da, ova maskara je vodootporna no nije teška. Od ostalih vodootpornih maskara trepavice mi budu teške i sve se slijepe. Da ne pričam o tome da tri dana nakon ne mogu skinuti maskaru. Ova maskara je stvarno lagana i prelagano se skida. Trepavice mi s ovom maskarom dobiju lijep volumen i podignu se. Ja imam problem kad nanosim maskaru uvijek mi maskara bude po cijelim kapcima i to izgleda neuredno. S ovom maskarom mi se to nije desilo. Ako tražite dobru maskaru, preporučujem vam ovu. Sigurno nećete požaliti, a i ako vam ne odgovara košta samo 26 kuna pa nećete potrošiti puno. Važno je napomenuti da ne odgovaraju svima svi proizvodi jer smo svi drugačiji.

Essence You better work maskara

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.