Kreme za ruke predivnih mirisa

Kreme za ruke predivnih mirisa

Počelo je hladnije vrijeme, a to znači da počela je sezona krema za ruke. Kreme za ruke jedna su uobičajna stvar koje se koriste svakodnevno. 

Kreme za ruke koje sam otkrila prošle godine su one francuskog branda Yves Rocher. U ponudi su nekoliko različitih krema, a svaka od njih je posebna i predivno miriši. Yves Rocher je brand čije proizvode jako volim i uvijek ih rado kupim i koristim.

Ove kreme za ruke malog su pakiranja, stoga sadrže 30ml proizvoda u jednom pakiranju. Svojim dizajnom posebno osvajaju i baš zbog toga su i mene osvojile na prvi pogled. Na prvi pogled osvojile su me izgledom, a na drugi svojim divnim mirisom.  Prva od tih krema bila je ona bourbon vanilija, predivnog mirisa. Naravno, predivno miriše na vaniliju, i moram reći da sam je dosta brzo potrošila. Kad sam ju potrošila htjela sam istu takvu kupiti, ali pošto (po meni) najljepše miriše, nije je bilo. Vjerujem da je baš ova i drugima najdraža i svaki put kad bih prolazila kraj dućana, nikad  je nije bilo. Stoga sam morala odabrati druge kreme i probati druge. To je bilo još nekoliko krema od kojih svaka miriše posebno i drugačije. 

Prva od tih krema je ona koja miriše na kokos.  Znam da ima ljudi koji kokos naprosto obožavaju, pogotovo u kremama i proizvodima za tijelo. Ako volite kokos, ovo je krema savršena za vas. Zatim slijedi krema s maslinama, malo je neutralnija mirisa i meni osobno nije neki favorit.  Ako volite jake mirise sljedeća krema je savršena za vas ako niste neki ljubitelj kokosa poput mene. To je krema s mangom i korijanderom. Ova krema mi je pravi pogodak i najviše sam ju koristila kad mi je ponestalo one s vanilijom. Ove godine otkrila sam novu kremu sasvim drugih mirisa! Osvojila me na prvu i to je sada moj najdraži miris ovih krema. Naime, riječ je o malini i menti gdje malina dominira.  Miriše doslovno kao svježe voće maline. 

Cijena ove jedne kreme za ruke je do 20 kuna što je po meni prihvatljivo jer ne treba staviti puno kreme kad se nanosi. 

Kreme za ruke predivnih mirisa
Kreme za ruke predivnih mirisa
Kreme za ruke predivnih mirisa
Kreme za ruke predivnih mirisa

 

Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.