U ovom postu pisati ću o jednom bezvremenskom proizvodu, a to je MAC Painterly paint pot. Ako želite znati više o njemu, nastavite čitati!

MAC Painterly paint pot je zapravo baza za sjenila. Naziv ovog proizvoda je paint pot, a nijansa u kojoj dolazi je painterly. Ima i drugih nijansi, ovisno o vašem tonu kožu. Ova nijansa painterly je jedna od najkorištenijih, ako ne i top jedan. Ako ste ikada gledali neki yt video, sigurno ste primijetili da tamo koriste ovaj proizvod, ili su koristili. Ja nisam imala nikakvu bazu za sjenila i odlučila sam se kupiti. Sad ćete reći sigurno da mogu koristiti korektor. Da, mogu, ali meni se sve uvijek creasalo i kapci bi mi se mastili nakon par sati nošenja šminke pa sam htjela isprobati nešto novo. Tako sam odlučila kupiti ovaj proizvod. Proizvod dolazi u staklenoj posudici i dobijete 5g. Cijena ovog proizvoda je oko 200 kn.

Danas MAC proizvode moe kupiti stvarno bilo gdje. Ja sam ovaj proizvod kupila na ASOS-u, možete u MAC dućanima ili na Douglas.hr. Kad koristite ovaj proizvod, stvarno ga ne treba puno. Isto kao kad stavljate korektor, čisto da prekrije područje koje želite prekriti. Ova nijansa je okej za moj ton, možda sam mogla nijansu svjetliju uzet, ali kad vi cijeli kapak prekrijete sjenilom ništa se ne vidi. Ovim proizvodom postižete upravo ono što me mučilo ranije. To je creasanje sjenila i mašćenje kapaka. Tako da u potpunosti preporučujem ovaj proizvod. Danas MAC više nije toliko popularan jer svako malo na tržište dolaze neki novi brandovi s novom ponudom. MAC negdje iza stagnira jer ima uvijek iste proizvode. No, to ne mora biti loša stvar. Neki MAC-ovi proizvodi danas stvarno imaju kultni status i ljudi im se vraćaju opet i opet. Tako ja npr. volim njihov Fix plus i ruževe.

MAC Painterly paint pot
MAC Painterly paint pot
Author

Nulla dies sine linea

Write A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.