IT Cosmetics Your skin but better CC krema

IT Cosmetics Your skin but better CC krema

Danas vam pišem o navodno najboljoj CC kremi na tržištu, a to je IT Cosmetics Your skin but better CC krema. Ako vas zanima moje mišljenje o njoj, nastavite čitati ovaj post.

Nekad mi se jednostavno ne koristi puder, a svejedno želim da mi lice izgleda dobro, a to ne mogu postići samo s korektorom. Tada posežem za CC kremom, a to je zapravo IT Cosmetics Your skin but better CC krema. Ovu CC kremu kupila sam na Cult Beauty, ali može se kupiti i u Douglasu kod nas. Cijene ovog proizvoda je 300 kuna, no ja sam uzela mini proizvod koji košta manje. Nemaju puno različitih nijansi i po mome mišljenju, te nijanse koje imaju nisu baš dobro prikazane. Tako sam ja uzela nijansu light i baš mi je tamna. Nije čak ni da je malo, nego baš na meni ne izgleda prirodno, već tamno. Zato pripazite na taj detalj.

IT Cosmetics je dobro poznat brend i ja sam već pisala o njima. Meni je njihova Superhero maskara najbolja vodootporna maskara ikad. Ako vas zanima više o maskari, možete pročitati ovdje. Ova CC krema, iako mi ne paše nijansa, mi se jako sviđa. Ime joj je Your skin but better i stvarno to mogu potvrditi. Izgleda jako prirodno što je zapravo i cilj s ovakvim proizvodom. Možda će vas zavarati ovaj naziv, no ovo je jako pigmentirana CC krema. To uvijek nije slučaj s takvim proizvodima, ali za ovaj morate to znati. Jedino što mi se ne sviđa kod ovog proizvoda je baš intenzivan miris. Ne znam na što miriše, no meni nikako nije ugodan. Naravno taj miris ne osjećate stalno kad imate ovaj proizvod, već samo kad ga nanosite. Svakako preporučam prvo isprobati mini verziju ovog proizvoda jer je stvarno skup pa da ne bacate novce, a možete uštedjeti.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.