Lottie London X Lailaloves paleta

Lottie London X Lailaloves paleta

U ovome postu glavna tema biti će Lottie London X Lailaloves paleta. U kolaboraciji su napravili dvije palete, a ja ću danas pisati o Ibiza paleti.

Ako provodite svoje vrijeme na instagramu, tada ste sigurno čuli za Lailaloves. Ona je britanska beauty infulencerica s preko milijun pratitelja. Prije ovog ljeta napravila je kolaboraciju s Lottie London i izdala svoje dvije palete. Obadvije palete su prave ljetne s jarkim bojama. Lottie London X Lailaloves paleta Ibiza je o kojoj ću ja pisati. Lottie London je jeftiniji britanski beauty brend. Njihove proizvode možete kupiti na ASOS-u tako da je to lako. Cijena ove palete je 6 funti i to je zapravo mala paleta. U paleti se nalaze 9 nijansi, od toga 5 mat nijansi i 5 shimmera. Pakiranje ove palete je plastično i zapravo jako minimalno. Sve nijanse u paleti su jako jarke i recimo da nisu za svakodnevnu uporabu. Naravno, tko voli ovakve nijanse će ih svakodnevno nositi.

Iskreno, s obzirom na cijenu palete i na pakiranje, mislila sam da neće biti nešto kvalitetna. Mislila sam da mat nijanse neće biti pigmentirane ili s minimlano pigmenta. No to stvarno nije slučaj s ovom paletom. Mat nijanse su jako, jako pigmentirane. Ako želite baš neki šareni look, preporučujem vam ovu paletu. Paleta je mala, stane svugdje, a stvarno dobra. Shimmer nijanse me nisu bas oduševile. Nisu baš pigmentirane, i na očima vam ostane samo sjajne šljokice. Primijetila sam da se i dosta truse, no to je normalno s ovakvom vrstom finiša. Sve u svemu, ova paleta vrijedi te novce za koliko se prodaje. Smatram da je kvalitetna i savršena možda za ljeto ili kad god vi želite. Mat nijanse se lijepo blendaju i imaju pun pigment. Ako vam ove nijanse ne odgovaraju, vidjela sam da imaju i nude palete, a formula je vjerojatno ista. Tako možete dobiti kvalitetnu paletu za male novce.

Lottie London X Lailaloves paleta

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.