Charlotte Tilbury Airbrush Flawless finish puder

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless finish puder

Ovaj proizvod ne treba posebno najavljivati, svima je već dobro poznati. Sigurno ste već čuli za njega, ako ga još niste isprobali. To je Charlotte Tilbury Airbrush Flawless finish puder u kamenu.

Ovaj Charlotte Tilbury Airbrush Flawless finish puder u kamenu sigurno nije ostao neopažen. Kada čujete Charlotte Tilbury, znate da je ovo sigurno jedan jako kvalitetan proizvod. Uz kvalitetu naravno dolazi i visoka cijena. Zbog cijene, naravno ovi proizvodi se ni ne kupuju često. Tako i ja, prvo čekam po par mjeseci, pa onda ako još uvijek želim kupiti taj proizvod, kupim. O ovome proizvodu je jako puno ljudi reklo da je super i stvarno je. Ja inače ne koristim baš pudere u kamenu ili pudere za setiranje jer ne volim mat izgled kože. Više volim neki prirodni sjaj pa tako ni ne koristim mat pudere. Ovaj puder u kamenu ne učini vašu kožu mat mat. Već samo sve drži na mjestu i šminka vam duže traje.

Neki puderi u kamenu su baš vidljivi na licu i to sve skupa baš ružno izgleda. S ovim puderom to nije stvar, sve izgleda prirodno. Ovaj puder možete kupiti na Cult Beauty stranici Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish – Fair“>ovdje. Pošto sam ja jako svjetla, moja nijansa je 01 Fair i to je najsvjetlija nijansa. Cijena ovog proizvoda je 39.55 €, a postoji i mini proizvod koji možete pronaći na Charlotte Tilbury stranici. Ja uvijek kažem da je bolje prvo probati mini proizvod da vidite sviđa li vam se dovoljno, pa kad taj proizvod potrošite kupite full size. Trenutno ima i posebna kolekcija za kinesku novu godinu koja ima drugačije pakiranje i drugačije je od uobičajnog. Ovo pakiranje je crveno i možete pronaći sve njihove najprodavanije proizvode. Još jedna proizvod koji obožavam je Charlotte Tilbury Airbrush Flawless setting spray o kojem možete čitati Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray – 100ml“>ovdje.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless finish puder

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui. Sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.