Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo

Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo

U ovome postu pisati ću o prvome proizvodu koji sam isprobala od brenda Honest Beauty. Proizvod koji sam isprobala je Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo. Ako vas zanima više o ovom proizvodu i brendu, nastavite čitati.

Honest Beauty je makeup brend Jessice Albe za koju valjda svi znate. Moram priznati da nije nešto novi, ali se od nedavno može kupiti i naručiti za Hrvatsku. Možete ga naručiti na Cult Beauty, a cijene su uobičajene za Cult Beauty, neki proizvodi su čak i jeftiniji. Proizvod koji sam ja isprobala je Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo. Nijansa u kojoj sam ga ja uzela je peony pink i nekako je blago roskasto, boje mesa. Nije ni preobično, a nije ni neka kričava nijansa. Odabrala sam baš ovaj proizvod jer je baš on dobio same pohvale. Cijena ovog rumenila je 16 funti i dobijete 3g proizvoda. Pakiranje je obično, plastično bijelo sa zrcalom.

U zadnje vrijeme baš volim kremasta rumenila i samo njih koristim. Tako već koristim Patrick Ta blush duo. Kad nanosim kremasta rumenila, najviše to volim raditi spužvicom jer tada nekako najprirodnije izgleda na mojoj koži. Jako mi se sviđa što ovo rumenilo nije jako pigmenitrano i ne trebate se brinuti da ćete nanijeti previše proizvoda i nećete ga se moći riješiti. Ja iskreno volim malo više rumenila, ali nema ničeg boljeg kad možete nadograditi rumenilo onako kako želite. Nijansa mi odgovara jer nije previše kričava, nego je baš prirodna i dobro izgleda na mom licu. Kremasti proizvodi često znaju naglasiti nepravilnosti na koži, no ja stvarno nisam primjetila ništa s ovim proizvodom. Nekako sam baš zavoljela kremaste proizvode i sve više ih koristim. Prije bih vam preporučila ovo kremasto rumenilo, nego ono Patrick Ta jer nije toliko pigmentirano. Patrick Ta Beauty je ipak malo skuplji brend, iako je jako kvalitetan.

Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo
Honest Beauty creme blush kremasto rumenilo
Katja

Saznajte novosti o mojim najdražim beauty proizvodima, uživajte u mirisima i okusima različitih jela i krenite na putovanje svijetom uz najiskrenije savjete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.